Nainen joutui kokemaan törkeää kohtelua klubilla – ei päästetty sisään lihavuuden takia

7:20

Ikävän kohtaamisen seurauksena argentiinalaisen naisen kerrotaan kärsivän jopa paniikkikohtauksista. Naisen törkeästä kohtelusta kertoo Ladbible.

Onko lihavien kehopositiivisuus nurinkurista? Katso keskustelu ylläolevalta videolta!

Yökerhojen ja baarien portsarien tehtävänä on varmistaa, ettei kukaan alaikäinen, liian humalainen tai epäilyttävä ihminen pääse sisälle ja että kaikkien turvallisuus on taattu.

Joskus baarilla voi kuitenkin olla muitakin kriteerejä, joiden perusteella sisäänpääsy voidaan evätä. Portsari voi pitää trendiverkkareitasi liian epäsiisteinä, tai sandaalit voivat estää pääsyn hienoon baariin.

Nämäkin syyt voivat olla monesti täysin ymmärrettäviä, mutta erään argentiinalaisnaisen sisäänpääsy evättiin hiukan törkeämmästä syystä, jota monen voi olla vaikea ymmärtää.

Ei "sopinut kohderyhmään"

Agustina Rios Martinez suunnitteli viettävänsä ystävänsä syntymäpäiviä Rose in Rio clubilla Buenos Airesissa. Kun nainen pääsi yökerhon ovelle, portsari eväsi hänen sisäänpääsynsä. Agustinan mukaan mies oli sanonut, että hän ei "sopinut kohderyhmään" ja hän ei ollut "sellainen tyttö, joka käy tällaissessa paikassa".


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Elämäni aikana olen joutunut loukatuksi, minulle on huudettu kadulla ja minua on pilkattu, koska olen pullea, mutta se, ettei minua päästetä klubille ulkonäköni takia! Se on pahin asia, joka minulle on tapahtunut tähän mennessä, Agustina kertoo Ladbiblen mukaan Facebookissa.

Agustinan veljen mukaan nainen on kärsinyt paniikkikohtauksista tapauksen jälkeen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Älä anna näiden ihmisten masentaa sinua"

Ladbiblen mukaan jopa kymmenet tuhannet ihmiset ovat tykänneet, jakaneet ja kommentoineet Agustinan Facebook-julkaisua tarjoten tukeaan väärin kohdellulle naiselle.

– Lähetän sinulle suuren halauksen ja olen pahoillani, että sinun täytyi kokea niin kamala tilanne. Älä anna näiden ihmisten masentaa sinua, päinvastoin anna sen antaa sinulle lisää voimaa ja ylpeyttä olla se, kuka olet, eräs kommentoija kirjoittaa Ladbiblen mukaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Ladbible

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja