Uskoisitko tätä naista 55-vuotiaaksi? Kauneuskilpailuihin osallistuvaa äitiä ja tytärtä luullaan usein sisaruksiksi

2:14

Uskomattoman nuorekas skotlantilainen viisikymppinen isoäiti on hurmannut tyttärensä kanssa useissa kauneuskilpailuissa Britanniassa. Naiset kertovat, että heitä luullaan useasti sisaruksiksi. Aiheesta uutivoivat Ladbible ja Sun.

Miksi alle parikymppinen haluaa kauneusleikkaukseen? Katso ylläolevalta videolta, mitä useita leikkauksia läpikäynyt 18-vuotias Crista kertoo.

Laurie Meisak, 55, päätti ystäviensä ja perheensä kannustamana seurata 24-vuotiasta tytärtään Amy Meisakia kauneuskilpailuihin. Neljän lapsen äiti ja kahden lapsen isoäiti Laurie on esitellyt nuorekasta vartaloaan vastikään Miss Galaxy US -kilpailuissa viime viikolla ja hän sijoittui toiseksi.

Tytär Amy on ollut mukana kauneuskilpailuissa jo 19-vuotiaasta saakka ja niittänyt menestystä useissa kisoissa. Nyt hän on opettanut äitiään muun muassa olemaan vakuuttava catwalkilla ja näyttämään hyvältä lavalla. Tytär olikin ensimmäinen, joka ehdotti äidilleen kauneuskilpailuihin osallistumista.

– Ajattelin, että äitini rakastaisi tätä, vaikka se olisikin vain huvia, Amy kertoo.


Jos kuva ei näy, vot katsoa sen täältä.

"Kyse on osallistumisesta ja hauskanpidosta"

Ehdotuksen sulattelussa meni hetki, mutta sitten viisikymppinen Laurie osallistui ensimmäisiin kisoihinsa. Isoäiti kertoo, että kauneuskilpailut ovat oikeastaan tarjonneet hänelle uuden elämän.

– En ole koskaan tehnyt ennen mitään tällaista. Äitinä olen aina ollut "cheerleader" lapsilleni, tukenut heitä, ja nyt he ovat kasvaneet. En olisi koskaan uskonut, että olen vastaanottavana osapuolena ja minun perheeni kannustaisi minua, Laurie sanoo.


Jos kuva ei näy, vot katsoa sen täältä.

– Minusta ei ole koskaan elämässäni tuntunut näin hyvältä ja olen rakastanut jokaista sekuntia. Tein sen hauskanpidon takia ja liputtaakseni kaikkien naisten puolesta, muotoon ja kokoon katsomatta. Olet sitten kokoa xs tai xxl, pitkä tai lyhyt, lihava tai laiha, sillä ei ole väliä, hän jatkaa.

– Yhdenkään naisen ei pitäisi tuntea, että hän on mennyt parasta ennen -päiväyksensä ohi.

–  Uskon, että jos minä pystyn siihen, kuka tahansa pystyy siihen.

Laurie haluaa myös poistaa kauneuskilpailuihin liittyvää stigmaa. Hänen mukaansa kyse ei ole vain kauneudesta, vaan myös siitä, mitä on saanut aikaiseksi ja kuinka hyvin.


Jos kuva ei näy, vot katsoa sen täältä.

"Monet ihmiset sanovat, että näytämme sisaruksilta"

Viimeisen viiden vuoden aikana Laurie on tukenut tytärtään Amya, kiertänyt tämän kanssa kauneuskilpailuja ja ommellut hänelle vaatteita.

– Monet ihmiset sanovat, että näytämme sisaruksilta. Amy ja minä näytämme todella samanlaisilta. Hän vaihtoi vastikään hiustenväriään ja se on samaa väriä [kuin minulla], joten näytämme entistä enemmän samalta, Laurie sanoo.

Välillä vanhoja kuvia selatessaan Amy ja Laurie saattavat mennä jopa sekaisin, että kummasta kuvat nyt olivatkaan.


Jos kuva ei näy, vot katsoa sen täältä.

Amy ja Laurie ovat aina olleet läheisiä, mutta kilpailuihin osallistuminen on syventänyt suhdetta entisestään.

– Tunnen itseni niin ylpeäksi itsestäni. Tämä on ollut mahtava elämys. Tunnen itseni taas 21-vuotiaaksi, ja olen saanut niin paljon uusia ystäviä. 

Lähteet: Ladbible, Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja