Nainen ilmestyi Tinder-treffeille hääpuvussa – näin kävi

Kiusallisia tilanteita, epäileviä katseita ja pakenemista. Kaikilla näillä tavoilla miehet reagoivat treffikumppaninsa erikoiseen asuun. 

Kuvittele tilanne, jossa päiväkausien viestittelyn jälkeen päätät vihdoin tavata Tinderissä tapaamasi naisen, ja hän on pukeutunut treffeille hääpukuun. Miten reagoisit? Tätä erikoista tilannetta ovat joutunut pohtimaan kaikki vloggaja Laura Bubblen kanssa treffeille päätyneet miehet.

Bubble halusi saada selville, kuinka treffikumppanit reagoivat valkoiseen pitkään hääpukuun ja huntuun pukeutuneeseen naiseen, joka odottaa heitä hääkimppu kainalossa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen kuvasi tilanteet salaa, eikä taatusti tule yllätyksenä, että osa miehistä livisti paikalta välittömästi hääpukuisen treffikumppanin nähtyään. Jotkut miehistä jopa esittivät, etteivät he tunne koko naista. 

Kukaan miehistä ei ottanut yhteyttä uudelleen

Mutta miksi ihmeessä nainen oikein tekee näin? Kyse on hyväntekeväisyystempauksesta, jonka tarkoituksena on kerätä varoja syöpäpotilaille. Nainen toivoo, että videon nähneet tekisivät lahjoituksen tai osallistuisivat itse Stand up to Cancer -kampanjaan.  

– En ole koskaan ennen tehnyt kepposvideoita, joten päätin ostaa hääpuvun eBaysta ja antaa mennä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Jotkut kepposvideot ovat ilkeitä, mutta minä halusin tehdä siitä mukavan ja ilahduttavan, josta kuka tahansa voi nauttia, Bubble kertoo.

Nainen kertoo, että valitettavasti yksikään hänen tapaamistaan miehistä ei ottanut häneen yhteyttä uudelleen, vaikka kumppanin löytäminen ei ollutkaan hänen alkuperäinen ideansa.

– Minun täytyy sanoa, että kaikesta huolimatta tapasin todella ihania miehiä!

Jos suostuvainen sulhanen löytyy, häitä voi viettää myös tällä tapaa. 


Lähde: Metro 

Lue myös:

    Uusimmat