Mainos

Nainen erosi poikaystävästään – nyt mies aikoo haastaa hänet oikeuteen

E. Jean -kysymyspalstan arkistoista löytynyt kirje valottaa erikoista erokriisiä. Elle-lehden palstalla poikaystävästään eronnut nainen anoo apua lakitekniseen ongelmaan: ex-rakas aikoo haastaa hänet oikeuteen ja vaatia oikeusteitse takaisin rahoja, jotka tuhlasi suhteen aikana.

– Alussa hän pyysi minua lopettamaan työpaikassani, työskentelemään osa-aikaisesti hänen yhtiössään, muuttamaan yhteen hänen kanssaan, hoitamaan häntä ja taloutta. No! Meillä oli hiljattain riita, jossa mies sanoi tekevänsä elämästäni ”valveajan painajaisen”. Hän ilmoitti, että aikoo ”haastaa minut oikeuteen ja ottaa tulevista palkoistani kaiken sen rahan, jonka käytti elättämiseeni”, ja tuoksi summaksi hän arvioi 25 000 dollaria, kysyjä ihmettelee.

Summa vastaa noin 22 000 euroa. Mies aikoo omien sanojensa mukaan saada takaisin kaikki rahat, jotka on käyttänyt ex-tyttöystäviensä hyväksi.

– En allekirjoittanut miehen kanssa minkäänlaista sopimusta, mutta hän kyllä maksoi joitakin laskujani, kysyjä tunnustaa.

Kysyjä on tällä hetkellä työtön. Hän pohtii, mitä hänen pitäisi tilanteessa tehdä.

Kysymyksiin vastaava E. Jean luetutti kysymyksen asianajajalla, jonka mukaan mies ei tule saamaan oikeudessa rahojaan takaisin, eikä hänellä ole ilman oikeuden antamaan lupaa oikeutta ottaa naisen palkasta rahaa menneisiin kuluihin.

Asianajaja myös huomauttaa, että mies kertoo käyttäneensä naiseen 25 000 dollaria, joita hän ei kuitenkaan maksanut tälle palkanomaisesti. Se, että nainen työskenteli miehen toimistossa, imuroi, kokkasi ja hoiti muita asioita, tuotti naiselle siis 12 500 dollaria vuodessa ja 4,81 dollaria tunnissa, mikäli hän teki työtä kymmenen tuntia päivässä, viisi päivää viikossa.

– Jos tämä ryökäle enää ikinä kehtaa mainita ottavansa mistään mitään, hymyile, ojenna hänelle lasku, jossa on listattu jokainen työ, jonka teit hänelle, päivämäärien ja aikojen kanssa, ja sano: ”Mutta rakas! Mikä upea yhteensattuma! Aion ilmiantaa sinut Yhdysvaltain työministeriölle, koska maksoit vähemmän kuin minimipalkan!”

Lähde: Elle.com

***

8:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.