Näin Viivi Pumpanen säväyttää ronskilla roolisuorituksella!

Subin nettisarja Biisonimafian Kaitsu kertoo, että sketsejä on haastava saada kerralla purkkiin. Myös Viivi Pumpasen odottamaton käytös takaa varmat naurut - tai kauhun väreilyt - kuvauksissa. Katso jaksosta poistetut kohtaukset Subin netissä!

Biisonimafian suosittu nettisarja on kolmen punkaharjulaisen nuoren miehen yhteinen komediasarja. Biisonimafian kolmannella kaudella Kaitsun, Jannen ja Mr. Kemelin lisäksi esiintyy aikaisemmalta kaudelta tuttu vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen. Erityisen ripauksen pikanttia maustetta tuoreen kauden jaksoihin antavat vaihtuvat vieraat aina Teuvo Lomanista Justimusfilmsiin ja erotiikkaesiintyjistä tositv-tähtiin.

Vaikka huumorisarjan sketsit ovat lyhyitä ja napakoita, kuvauksiin saattaa vierähtää pitkäkin aika. Biisonimafian Kaitsu kertoo, että mitä enemmän sketseissä on vuorosanoja ja muuta muistettavaa, sitä useammin kohtaus yleensä pitää kuvata ennen tyydyttävää lopputulosta.

– Joskus sketsiä pääsee hinkkaamaan oikein kunnolla ja silloin ottojen määrä voi nousta lähemmäksi kymmentä ja ylikin, hän paljastaa.

Myös ryhmän ainut naispuolinen jäsen Viivi Pumpanen esiintyy usein tilanteissa, jotka eivät välttämättä ole tyypillisiä misseille. Minkälaisia tunteita Viivin esittämä Murhaaja herätti muissa Biisonimafian jäsenissä? Lue uutinen loppuun täältä!

BIISONIMAFIA maanantaisin Subin netissä osoitteessa sub.fi/biisonimafia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat