Näin saat rintaliivit sopimaan avoselkäisten mekkojen kanssa – näppärä tapa hyödyntää alusvaatevanhukset

Tämä rintsikkaniksi toimii kommenttien perusteella ainakin pienirintaisilla naisilla.

Sopivan mallisten ja vieläpä oikeasti tukea antavien rintaliivien löytäminen on välillä harvinaisen hankalaa. Mitä esimerkiksi laittaa päälleen avoselkäisen mekon kanssa, jos rintaliiveistä ei halua kokonaan luopua?

Ratkaisuksi tällaisiin tilanteisiin on toki kehitelty erilaisia olkaimettomia rintaliivejä, ihoteippejä ja ihoon suoraan kiinnittyviä rintaliivejä, mutta välillä nekään eivät toimi tai ovat ainakin hyvin epämukavia.

Metro-julkaisu kirjoittaa TikTok-käyttäjästä Kristina Kacheeva, joka vinkkaa niksin, jolla tavallisista rintaliiveistä saa sopivat myös selästä avonaisille mekoille.

Askartelemalla uudet rintaliivit

TikTok-sovellukseen jaettua niksivideota on katsottu jo yli viisi miljoonaa kertaa eli aihepiiri selvästi kiinnostaa.

Videolla nainen leikkaa normaaleista t-paitaliiveistä "takaosan" irti, jolloin jäljelle jäävät vain kuppiosuudet sekä olkaimet.

Seuraavaksi nainen ompelee olkaimen päädyn kiinni kohtaan, jossa rintaliivien takaosa oli kiinni ennen leikkaamista ja johon kaarituki päättyy. Videolla todetaan, että jos ompelu ei luonnistu, olkaimen voisi myös liimata kiinni.

Sama toistetaan toiselle puolelle, ja näin olet askarrellut itsellesi avoselkäisiin mekkoihin sopivat rintaliivit!

Olkaimet antavat edelleen tukea, kun ne pujotetaan olkapäiden yli, mutta selkä jää paljaaksi. Mikäli mielii rinnoilleen lisätukea, voi sitä saada vielä ihoteipin avulla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jakaantuneet reaktiot

Niksi näyttää melko helpolta toteuttaa ja rintaliivit vaikuttavat istuvan videon naiselle hyvin, mutta kommenttikentässä huudellaan puolesta ja vastaan.

– Tämä ei toimi. Olen tehnyt näin aikaisemmin. Se ei todellakaan tunnu mukavalta, eikä pysy ikinä oikealla paikalla, eräs käyttäjä kirjoittaa.

Myös eräs rintavampi nainen toteaa, ettei niksi toimisi ikinä hänellä. Joidenkin mielestä hommassa voisi olla kuitenkin perää.

– Vau, mahtava idea.

– Jos kuppikokosi on A, tämä toimii.

Jos siis päätät testata tätä niksiä, älä uhraa askarteluun rakkaimpia rintaliivejäsi vaan ehkä jo elämänsä ehtoopuolelle päässet rintsikkavanhukset.

Alla olevalla videolla kerrotaan, onko alusvaatteilla parasta ennen -päivää.

Onko alusvaatteilla parasta ennen -päivää? 0:30
KATSO VIDEO: Onko alusvaatteilla parasta ennen -päivää?

Lähde: Metro, TikTok

Lue myös:

    Uusimmat