Kiinnitätkö rintaliivit edestä vai takaa? Somessa kiistellään oikeaoppisesta tyylistä: "Rintaliivit ylle alle viidessä sekunnissa"

Oma tapa pukea rintaliivit ylle voi tuntua ainoalta ja oikealta, mutta todellisuudessa tapoja on monia.

Suuri osa naisista pukee rintaliivit ylleen kiinnittämällä hakasen edestä ja pyöräyttämällä sen jälkeen rintaliivit oikealle paikalleen. Jo pari vuotta sitten tämän tavan omaksuneet saivat hämmästyä, kun Twitterissä jaettiin erään rintaliivimerkin toisenlaiset ohjeet: rintaliivit tulisikin kiinnittää aina ensimmäiseen hakaseen ja sokkona selän puolelta kiinni.

Nyt Twitterissä pohditaan jälleen, mikä tapa on oikea.

Eräs Twitter-käyttäjä, Maddie, kyseli nimittäin havainnollistavan kuvan kera, miten muut pukevat liivit ylleen: niin, että hakanen on edessä, ja liivit käännetään kiinnittämisen jälkeen ympäri (kuvassa sinisellä) vai niin, että liivit laitetaan ylle ja kiinnitetään hakanen takana (kuvassa punaisella)?

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maddie kertoo keskustelleensa asiasta ensin ystäviensä kanssa ja keskustelu muuttui kunnon väittelyksi, jossa selvisi, että tapoja oli monia.

– Halusin tietää, mitä muut olivat mieltä siitä, joten twiittasin sen. Yllätyksekseni kävi ilmi, että kaikki muutkin ovat samaa mieltä kiistasta ja kaikilla on oma tapansa pukea rintaliivit. Kaikilla on oma metodinsa, joka on heille helpoin ja heille opetettu. Vastaukset olivat aika hauskoja, Maddie toteaa Today-sivustolle.

"Ensimmäinen tapa ainoa oikea"

Twiitti ansaitsi 10 000 tykkäystä ja useita erilaisia vastauksia. Moni oli hämmästynyt siitä, etteivät muut toimikaan samalla tavalla kuin he itse, kertoo Today-sivusto.

– Sinisellä tavalla. Laitan ne päälle väärinpäin ja kiinnitän, sitten käännän heti ja laitan käsivarret olkainten läpi, keskustelija kuvaa.

"Tuo ensimmäinen tapa on ainoa oikea." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen tehnyt niin koko elämäni"

"En ymmärrä tätä isoa kiistaa. Minulle opetettiin vain vaihtoehto 1, jossa hakaset kiinnitetään ja sitten käännetään liivit ympäri. Kuinka kaikki muut oppivat? Olen aidosti utelias."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minulle punainen tapa on niin paljon nopeampi. Sitä täytyy vain harjoitella. Sitten voit laittaa koko rintaliivit yllesi alle viidessä sekunnissa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen varmasti ainoa, joka tekee sen punaisella tavalla, koska olen tehnyt niin koko elämäni, ja totta puhuen olen siinä jo aika hyvä, keskustelussa todettiin. 

– Minäkin teen punaisella tavalla. Minusta sininen on hulluutta. Se on oikeasti hulluille ihmisille. Kuka laittaa rintaliivit ylleen noin? Toinen keskustelija totesi.

"Ei tarvetta avata hakasia"

Muunlaisiakin tapoja löytyi:

– Minä kirjaimellisesti astun siihen ja vedän ylös... vähän kuin housut. Ei tarvetta avata hakasia koskaan, yksi keskustelija paljasti.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: Today, Seventeen

Juttua muokattu 21.12.2021: vaihdettu tviittiupotus toimivaan, poistettu toimimattomia tviittejä.

Lue myös:

    Uusimmat