Näin saat mallimaailman kaunotarten kutrit

Catwalkilla astelevien mallien hiukset tuntuvat aina olevan täydellisessä kunnossa. Miten huippumallilook saavutetaan?

Muotinäytöksissä mallien hiuksia tupeerataan, suoristetaan, värjätään ja tupeerataan taas. Miten ammattilaisten kutrit pysyvät aina kiiltävinä ja tuuheina? Usko tai älä, mallitkin kikkailevat kaunistuakseen – thefrisky.com listasi huippumallien hiussalaisuudet.

Syvähoitoa ja vitamiineja

Amerikkalainen malli Chanel Iman neuvoo syvähoitokikan, joka hoivaa hiuksia tavallista hoitoainekäsittelyä paremmin.

– Sivele syvähoitoaine hiuksiin ja vedä suihkumyssy päähäsi. Lämmitä sitten päätäsi hiustenkuivaajan lämpimän puhalluksen avulla. Tämä todella stimuloi hiuksia ja juuria, Iman sanoo.

Brasilialainen malli Ana Beatriz Barros on luonnostaan tummahiuksinen. Kun hänen hiuksensa valkaistiin, Barros turvautui piidioksidi-vitamiinilisään, ja vahvisti näin hiuksiaan.

Namibialainen malli Behati Prinsloo ei koskaan suorista laineikkaita hiuksiaan kuumalla raudalla. Amerikkalainen malli Lindsay Ellingson taas ei koskaan föönaa hiuksiaan vapaa-aikana.

– Käytän tiettyä, päähän jätettävää hoitoainetta. Yritän olla pesemättä hiuksiani shampoolla joka päivä. Se voi tuntua ällöltä, mutta se auttaa, Ellingson neuvoo.

Kiinalainen catwalk-malli Liu Wen suosittelee perusasioiden hoitamista kuntoon – näin hiuksetkin voivat hyvin.

– Riittävä uni on terveydelle todella tärkeää! Avainasemassa ovat myös ravinteikkaan ruoat kuten pähkinät, jotka tekevät hiuksillekin hyvää.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat