Mainos

Näin rikastut "Nalle" Wahlroosin ohjeilla

Suomen rikkaimpiin kuuluvan Björn "Nalle" Wahlroosin mukaan hänen taloudellinen menestyksensä on ollut myös sattuman kauppaa.

– Ei rikastumiseen varmaan ole mitään yleispätevää reseptiä.  Yksi tärkeimmistä asioista on, että siinä täytyy olla sydän mukana. Sen täytyy olla hauskaa.  Jälkikäteen on vaikea sanoa tai myöntää  ihmisille, että itseasiassa minulla ei ole koskaan ollut mitään suunnitelmaa, paljastaa Wahroos.

Wahlroosin mukaan taloudellisesti menestyneillä ihmisillä on tarve jälkikäteen rationalisoida onnistumistaan.

– He mielellään muistelmakirjoissaan kertovat,  miten läpeensä fundeerattu tämä asia oli. Epäilen, ettei se ollut sitä ja toiseksi väitän ainakin omalta osaltani, ettei se ehdottomasti ole ollut sitä. Kaikki on eräänlaisten sattumien summaa. Keskeistä on ollut se, että olen halunnut tehdä paljon työtä, sanoo Wahlroos.

Wahlroosin mukaan hänellä on ollut onni myötä.

– Olen paiskinut työtä alueella,  missä on tapahtunut kehitystä, jolloin kehitys on luonut mahdollisuuksia menestyä, lisää Wahlroos.

 Wahlroosin mukaan kyse on jonkinlaisesta yhdistelmästä erilaisia asioita.

– Olisi absurdia väittää, ettei sattumalla ole merkitystä. Tämä maailma on täynnä fiksuja ja älykkäitä ihmisiä - ihan kaikki eivät ole menestyneet taloudellisesti hyvin.

Wahlroosin mukaan kaikki suomalaiset voivat periaatteessa tulla miljonääriksi pidemmällä aikavälillä, mutta eivät yhtä aikaa.

Wahlroos paljasti rikastumisohjeitaan ja taloudellisia näkemyksiään Suomen nykytilanteesta Tuomas Enbuskelle MTV3-kanavalla Enbuske 360 astetta -ohjelmassa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.