Mainos

Näin räätälöit WhatsAppin paremmaksi – 7 salaista niksiä

Viestisovellus WhatsApp sisältää ominaisuuksia, jotka tekevät viestittelynsä entistä hauskempaa.

WhatsAppissa on useita ominaisuuksia, joista ahkerinkaan viestittelijä ei ole välttämättä kuullutkaan. Muutamilla nikseillä sovelluksen käyttöä voi kuitenkin parhaillaan tehdä käyttäjälle mukavamman.

Tiesitkö näistä ominaisuuksista?

1. Sovellus toimii myös tietokoneellasi. Voit käyttää viestisovellusta myös tietokoneellasi. Ominaisuuden saa käyttöön Androidilla avaamalla WhatsAppin älypuhelimella, ja valitsemalla ylänurkan valikosta WhatsApp Web. Sen sijaan iPhonella toiminnon saa käyttöön avaamalla sovelluksen asetukset.

2. Piilota aika, jolloin olet viimeksi ollut aktiivinen. Valitse sovelluksen asetuksista kohta Tili, seuraavaksi Tietosuoja ja sitten Viimeksi paikalla. Näin voit määrittää, kuka näkee, milloin olet viimeksi ollut paikalla.

3. Aseta kuvien ja videoiden tallennus pois päältä. Sovelluksen kautta lähetetyt kuvat ja viestit tallennetaan automaattisesti puhelimeen. Tämän voi kuitenkin asettaa pois päältä. IPhonella sekä Androidilla toiminto löytyy keskusteluasetuksista.

4. Lähetä viestiketju sähköpostiin. Tärkeän viestiketjun voi lähettää omaan sähköpostiin. Valitse aloitusnäkymästä haluamasi keskustelu ja valitse oikean yläkulman valikosta Lähetä sähköpostilla.

5. Vaimenna keskusteluja. Monen ihmisen ryhmäkeskustelut voivat piippailla pitkin päivää. Keskustelut voi kuitenkin halutessaan vaimentaa. Paina pitkään haluamaasi keskustelua aloitusvalikossa ja valitse yläreunasta ääntä symboloiva painike. Vaimennuksen voi myös ajastaa tietylle ajalle.

6. Luo pikakuvakkeita. Eniten käytetyistä keskusteluista voi luoda pikakuvakkeita älypuhelimen aloitusnäkymään. Paina haluamaasi keskustelua pohjassa WhatsAppin keskusteluvalikosta ja valitse Lisää keskustelun pikakuvake.

7. Kustomoi suosikkihenkilöille omat ilmoitusäänet. Valitse haluamasi yhteystieto WhatsAppissa ja ja muokkaa ääniä kohdassa Mukautetut ilmoitukset. Voit valita eri yhteystiedoilla omat äänet. IPhonella äänten lisäksi voi muokata myös värinää, valoja ja pop-up-ikkunoita.


Lähde: Bright Side

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.