Mainos

Näin Putous-tähtien levyt ovat myyneet

Maikkarin suositusta sarjasta tutut sketsihahmot ovat innostuneet myös levytyshommiin ja levyt ovat myyneet hyvin.

Levyttävien artistien joukkoon liittyy myös tämän vuoden Putouksesta tuttu Jani-Petteri, joka julkaisee esikoislevynsä tänään keskiviikkona.

Jos edellisten kausien suosikkien levymyyntiä katsoo, voi olettaa Jani-Petterin pääsevän pokkaamaan tulevaisuudessa myös kultalevyn.

Aiemmilta kausilta tutut Marja Tyrni, Mr Mallorca ja Munamies ovat julkaisseet omat albuminsa, joista menestynein on ollut Riku Niemisen Munamies-hahmo. Munamies julkaisi viime vuonna kaksi albumia, Munamiehen talvi ja Munamiehen maailma. Vuosi sitten toukokuussa julkaistu Munamiehen maailma on myynyt jo liki 18 000 kappaletta ja marraskuussa julkaistu Munamiehen talvi on myös ylittänyt kultalevyrajan.

Ensimmäisestä Putouksesta tuttu rääväsuinen leskirouva Marja Tyrni on myös julkaissut kaksi albumia. Ensimmäinen Tortturalli-albumi myi liki 13 000 kappaletta. Jouluksi julkaistu Joulun kulkuset ei yltänyt samanlaiseen levymyyntiin ja sen myynti jäi edellisestä.

Myös Mr Mallorca on tehnyt oman levyn. Vuosi sitten julkaistu Saletisti natsaa ylsi mukaviin myyntilukemiin, vaikka ei kultalevyrajaa ylittänytkään. AXR-levy-yhtiön kautta julkaistu levy löytyy 6000 suomalaisen levyhyllystä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.