Näin opettelet kirjoittamaan tuhmia tekstiviestejä

Näin opettelet lähettämään tuhmia tekstiviestejä oikein.

Tuhmat tekstiviestit voivat piristää parisuhdettasi. Näin opettelet lähettämään niitä oikein.

Leikittele fantasioillasi

Tuhmien tekstiviestien kautta voit kertoa kumppanillesi niistäkin seksifantasioistasi, joita et tosielämässä uskaltaisi toteuttaa tai sanoa. Nyt on aika avautua hoitsufantasiastasi, univormu-unelmistasi tai siitä, kuinka toivoisit hänen rakastelevan sinua ulkoilmassa.

Käytä hymiöitä kohtuudella

Hymiöiden käyttö voi selventää, milloin vitsailet, milloin haluat olla ystävällinen ja milloin flirttailet. Mutta käytä hymiöitä kohtuudella. Niiden liika viljely voi antaa sinusta lapsellisen tai typerän kuvan.

Suosi lyhyitä viestejä

Kirjoita lyhyesti. Miehet eivät jaksa lukea pitkiä jaarituksiasi, vaan haluavat päästä suoraan asiaan. Kun kirjoitat lyhyesti, saat myös vastauksen mieheltäsi nopeammin.

Älä ota niitä liian tosissasi

Tuhmissa tekstiviesteissä on kysymys hauskanpidosta. Älä siis ota niitä liian tosissasi ja oleta, että miehesi todella pystyy suoriutumaan kaikesta siitä, mistä hän sinulle kirjoittaa.

Ole varovainen nakukuvien kanssa

Jos lähetät itsestäsi alastonkuvia, älä tee sitä ennen kuin olet 100 prosenttisen varma siitä, että voit luottaa mieheen. Voi olla hyvä idea sumentaa kasvot tai lähettää kuva, jossa ei näy kasvoja lainkaan.

Hävitä todisteet

Ei ole mitään niin noloa kuin lainata kännykkää jollekin, joka löytää sieltä eroottiset kuvasi. Hävitä siis todisteet ajoissa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Osittainen lähde:collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock/Ocean Image Photography

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja