Näin masturbointi vaikuttaa menestymiseen työelämässä – kysely paljastaa jotain, mitä et halunnut pomostasi tietää

Univia-yrityksen teettämä kysely paljastaa, että säännöllisesti masturboivat ihmiset tienaavat enemmän ja ovat useammin johtotehtävissä kuin henkilöt, jotka eivät tyydytä itseään yhtä usein.

Yli tuhat yhdysvaltalaista tavoittanut kysely esittää, että masturboinnilla voi olla suotuisa vaikutuksia työelämässä pärjäämiseen.

Tulosten mukaan vähintään kerran viikossa masturboivat ihmiset olivat todennäköisemmin työsuhteessa, johtotehtävissä ja tienasivat enemmän. Kyselyn mukaan epäsäännöllisesti itseään tyydyttäneiden keskipalkka oli noin 44 000 dollaria (noin 39 600 euroa) vuodessa ja vähintään kerran viikossa masturboivien noin 47 000 dollaria (noin 42 300 euroa) vuodessa, kertoo Mirror-sivusto.

Säännöllisesti masturboivat henkilöt olivat kysyneet viimeisen vuoden aikana myös kahdeksan prosenttia todennäköisemmin palkankorotusta kuin harvemmin itseään tyydyttävät ihmiset.

Tutkijat uskovat, että syy masturboinnin suotuisiin vaikutuksiin työelämässä piilee siinä, että itsetyydytys kohottaa ihmisen itsetuntoa. He teoretisoivat, että tämä saattaisi olla myös syy naisten alhaisempiin palkkoihin. Koska naiset tyypillisesti tyydyttävät itseään miehiä harvemmin, mikä osoitettiin todeksi tässäkin kyselyssä, he saattavat kyselyn perusteella pyytää tästä johtuen harvemmin palkankorotusta.

– Toisin sanoen masturbointi saattaa korreloida sen itsetuntobuustin kanssa, jota ihminen tarvitsee kysyäkseen esimieheltään palkkaa, jonka ansaitsee, tutkijat kirjoittavat.

”Pitäisikö miettiä kahdesti ennen pomon kättelemistä?”

Kyselyn tulos on kirvoittanut huumoria. Esimerkiksi 9GAG-sivuston Facebookissa jakamaa uutista on kommentoitu seuraavasti:

– Minun pitäisi varmaan näyttää tämä pomolleni, jotta hän tietäisi, että olen häntä pätevämpi, eräs kommentoija heittää.

– Joten pitäisikö meidän miettiä kahdesti ennen pomon kättelemistä? toinen veistelee.

– Pitäisikö minun mainita tämä seuraavassa työhaastattelussani, kolmas kirjoittaa.

Osa myös muistuttaa, että masturboinnilla voi olla rauhoittava ja keskittymiskykyä parantava vaikutus, millä saattaa olla osaltaan suotuisia vaikutuksia työelämässä pärjäämiselle.

Itsetyydytys edistää terveyttä ja hyvinvointia

Säännöllisellä itsetyydytyksellä tosiaan on lukuisia hyötyjä. Se esimerkiksi parantaa unta, lisää onnellisuutta ja parantaa vastustuskykyä.

Eräs brittiyritys onkin jo ottanut käyttöön työntekijöille annetut ”masturbointipäivät”. Seksileluyritys LELO uskoo, että vastaavat vapaapäivät voivat lisätä työntekijöiden onnellisuutta, vähentää stressiä ja parantaa tuottavuutta.

Lue myös:

    Uusimmat