Mainos

Unohda tupakkatauko! Psykologeilta härski ehdotus taukotekemiseksi

Psykologit suosittelevat työpäivän lomassa pientä taukoa itsetyydytyksen merkeissä.

Työstressiä on hyvä lieventää joillain keinoilla työpäivän aikana. Lyhyt happihyppely, venyttely, kupillinen kahvia tai tupakkatuko ovat monien suosimia keinoja katkaista työpäivä rentouttavan tekemisen parissa.

Jos kuitenkin haluat tehdä työpäivästäsi kaikin puolin paremman, onnellisemman ja tuotteliaamman, sinun tuleekin vaihtaa taukotekemisesi johonkin aivan muuhun. Nimittäin itsetyydytykseen.

Näin ainakin väittävät erinäiset psykologit.

Jo viime vuonna Ravishly-sivustolla julkaistu artikkeli väitti, että "masturbointi on uusi tupakkatauko". Hyviä puolia ainakin löytyy, sillä toisin kuin tupakointi, masturbointi ei maksa tai tee hallaa keuhoillesi. Erään kyselyn mukaan jopa 40 prosenttia newyorkilaisista työntekijöistä masturboi töissä. Myös Kaalimato.comin tutkimuksen mukaan joka kolmas suomalaismiehistä on masturboinut työpaikalla, naisista 14 prosenttia.

"Lisää hymyilyä"

Psykologit todella suosittelevat työntekemisen lomassa tapahtuvaa masturbointia. Mark Sergeant Nottingham Trentin yliopistosta kertoi Metro-sivustolle, että itsetyydystystauko olisi "hyvin tehokasta töissä" ja "hyvä tapa helpottaa kireyttä ja stressiä." Sergeant uskoo myös, että tauko itsetyydytyksen merkeissä olisi "motivoiva palkinto itselle". 

Masturbaatiotauosta olisi muutakin hyötyjä.

– Olettaisin, että masturbointipolitiikka toisi mukanaan lisää keskittyneisyyttä, vähemmän aggressiota, suurempaa tuotteliaisuutta ja lisää hymyilyä, psykologi ja elämäntapavalmentaja Cliff Arnall totesi Metrolle.

Arnall totesi myös, että ainakin töihin olisi helpompi keskittyä, kun olisi ensin paennut hetkeksi tylsyydestä oman kivan pariin.

Älä haaveile kollegasta

Yksityisen elämän ja työelämän sekoittaminen tällä tavoin saattaisi kuitenkin avata ovia sopimattomalle käytökselle. Arnall suosittelee, ettei itsetyydytystaukoa tämän vuoksi käytettäisi ainakaan työkaverista fantasioimiseen. Lisäksi olisi suotavaa, että tauon todellinen tarkoitus jäisi kollegoilta huomaamatta kiusaantuneisuuden välttämiseksi.

Muitakin huolenaiheita löytyy. Arnall pohtii esimerkiksi ajoitusta. Kykenetkö saamaan orgasmin puolen tunnin lounastauolla, jos tiedät pomon lymyilevän viereisessä vessakopissa? Orgasmitta jääminen voisikin johtaa turhautuneisuuteen, ja kumota kaikki hyvät asiat, joita onnistuminen olisi tuonut tullessaan.

Ainakaan ei hymyilyttäisi.

Lähteet: Metro, Someecards

***

1:02

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.