Brittifirma antaa työntekijöilleen vapaapäiviä masturbointia varten

Seksilelubrändin brittityöntekijät saavat ylimääräisiä vapaapäiviä "itsensä rakastamista" varten, uutisoi Unilad-sivusto.

Miltä kuulostaisi vapaapäivä vain itsensä hyväilyä varten? Monelle työnantajalle ei varmasti vastaava ehdotus sopisi, mutta eräs brittiyritys suorastaan kannustaa siihen.

Unilad-sivuston mukaan muun muassa seksileluja ja muita makuuhuoneen puolelle suunnattuja tuotteita tarjoava ruotsalaisbrändi LELO tarjoaa englantilaisille työntekijöilleen mahdollisuuden vapaapäiviin tyydyttääkseen itseään.

Vapaapäiviä saa yrityksessä masturbointia varten yhteensä neljä vuodessa.

"Pidämme perusihmisoikeutena"

Yritys uskoo, että tällaiset vapaapäivät voivat lisätä työntekijöiden onnellisuutta, vähentää stressiä ja parantaa tuottavuutta.

VIDEO: Kuinka tärkeää orgasmin saaminen on seksissä? Artikkeli jatkuu videon alla.

Tämän LELO halusi todistaa myös tutkimuksilla, joten se suoritti myös oman kyselytutkimuksensa 2 000 britille. 78 prosenttia vastaajista kertoi, että orgasmit tekevät heidät onnellisemmiksi. 66 prosenttia taas kertoi tuntevansa itsensä tuotteliaammaksi tultuaan makuuhuoneen puolella.

– Se, että olemme seksuaalisesti tyydyttyneitä, on jotakin, jota me LELO UK:lla pidämme perusihmisoikeutena ja se on täysin ilmaista, sanoo yrityksen edustaja Rachael Nsofor.

Lähteet: Unilad, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat