Mainos

Näin Kaarle Kustaa vastasi seksikohuun: Kuvia ei ole olemassa

Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaa kiistää kaikki julkisuudessa esitetyt väitteet, joiden mukaan hän olisi vieraillut hämäräperäisissä strippiklubeissa. Kuningas vakuuttaa myös, ettei hän ole tiennyt mitään ystäviensä yrityksistä ostaa arkaluontoisia kuvia - sellaisia ei ole kuninkaan mukaan olemassakaan.

Kuningas Kaarle Kustaa ryhtyi iltapäivällä purkamaan tuoreinta mediamyrskyä uutistoimisto TT:n haastattelussa. Taustalla olivat väitteet, joiden mukaan arkaluontoiset kuvat osoittavat kuninkaan käyneen 90-luvulla Tukholmassa hämäräperäisessä strippiravintolassa.

- Mitä tuohon vastaisi? Kukaan ei ole nähnyt kuvia - enkä tietysti minäkään, sanoo kuningas uutistoimisto TT:n haastattelussa.

- Siksi tuollaiseen on vaikea vastata. Tunsin että minulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. En tunnistanut siitä mitään.

Uusin skandaali alkoi purkautua, kun viime viikolla tuli julkisuuteen äänitteitä, joissa yksi kuninkaan läheisimmistä ystävistä, Anders Lettström, yrittää saada pahamaineisen mafioson toimimaan välimiehinä mahdollisten kuvien ostamiseksi rikostaustaiselta yökerhon omistajalta Mille Markovicilta. Kuningas vakuuttiaa, että hän ei tiennyt Lettströmin toiminnasta mitään.

- Se on vahingoittanut minua ja perhettäni ja sanoisinpa jopa Ruotsin kuningaskuntaa, mikä on tietysti erittäin vakavaa - ja lisäksi mahdollisesti jopa Ruotsin uskottavuutta eri yhteyksissä. Se ei ole hyvä asia, ja suhtaudun siihen varsin vakavasti, Kaarle Kustaa vakuuttaa.

Kuningas on nyt siis puhunut mutta kohu ei pääty tähän. Yökerhon omistaja Markovic on uhannut julkaista kiistellyt kuvat. Vielä joitakin kuukausia sitten hän vaati niiden tuhoamisesta kymmeniä miljoonia kruunuja. Kuningas puolestaan vakuuttaa että tällaisia kuvia ei ole olemassakaan, haastattelussa että hän ei ole koskaan käynyt mainitussa yökerhossa. Kuningas antaa ymmärtää, että väitteitä esittäneet ovat erehtyneet henkilöstä.

Valitettavasti näissä klubeissa käy runsaasti ihmisiä, jotka eivät pysty pitämään lukua niistä jotka siellä vierailevat ja jotka eivät.

Katso Kari Lumikeron juttu (Kymmenen uutiset 30.5.2011)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.