Näin jymäytetään takertuvaa taaperoa! "Eeppinen idea" keräsi äitien kiitokset

Nerokas idea syntyi tarpeeseen: äidin lapsi käy läpi vaihetta, jonka aikana hän alkaa itkeä, jos äiti katoaa näköpiiristä hetkeksikään!

Tiedätkö sen tunteen, kun et saa istua rauhassa edes vessassa – lapsellasi kun on jatkuvasti jotain asiaa? Maternidarks-sivuston käyttäjän jakama idea ratkaisee ongelman.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuvan jakaneen äidin lapsi käy läpi vaihetta, jonka aikana hän alkaa itkeä, jos äiti katoaa näköpiiristä hetkeksi.

– Minun on pakko valmistaa lounasta! Hän ei halua minun pitelevän itseään tai leikkivän kanssaan, hänen vain täytyy tietää, että olen hänen vierellään, hän ei edes katso minua silmiin, vaan vain kääntyy taaksepäin tarkistaakseen, että minä (tai jalkani) todella ovat siinä, äiti kirjoittaa.

Äiti ratkaisi ongelman vanhoilla farkuillaan, jotka hän toppasi. Puntteihin hän viritti omat kenkänsä.

– Otin jokaisen yksityiskohdan huomioon, jos katsot tarkkaan, ”jalkani” ovat jopa harallaan, koska joskus hän menee niiden väliin leikkimään.

"Antaisimme oman kansallisen vapaapäivän tälle äidille"

Maternidarks-yhteisön ideana on olla avoin paikka keskustelulle ilman tuomitsemista. Osa kommentoijista ihmetteleekin, missä kaikki tällaisen toiminnan lapsen kiusaamiseksi määrittelevät kommentit ovat. Suurin osa äideistä ihailee ideaa ja aikoo toteuttaa sen itsekin.

Scary Mommy -sivusto kutsui ideaa ”eeppiseksi MacGyver-liikkeeksi”.

– Antaisimme oman kansallisen vapaapäivän tälle äidille, jos tietäisimme hänen nimensä, sivusto hehkuttaa.


***

Lue myös:

    Uusimmat