Näin hyvinvoivalta näyttää syöpäsairas Michael Douglas nyt – katso

Rankan kemoterapian ja sädehoidon läpikäynyt näyttelijä vietti laatuaikaa perheensä kanssa Hawajilla.

Kurkustaan pahanlaatuisen kasvaimen loppukesästä löytänyt Michael Douglas on käynyt syksyn aikana rankan ja kuihduttavan syöpähoitojakson.

Rankat hoidot kuihduttivat aiemmin niin raamikkaan näyttelijän vartalosta puolen vuoden aikana 15 kiloa, joista osa on tullut jo takaisin hoitojen päätyttyä.

Lääkäreiltä positiivisia uutisia vuodenvaihteessa saanut Douglas uskoo selättäneensä kurkkusyövän, sillä kasvain on saatu pois, eikä etäpesäkkeitäkään ole löytynyt.

– Oloni on hyvä, olen helpottunut. Kasvain on nyt poissa, mutta minun on käytävä kuukausittain tarkastuksissa, Douglas iloitsi tovi sitten NBC:n Today-ohjelmassa.

Rankat hoidot saivat näyttelijän miettimään elämää ja sen perimmäistä tarkoitusta tarkemmin. Sairauden myötä hän on alkanut arvostaa läheisiään ja ystäviään eri tavalla.

– Tunne menee syvälle. Olen puhunut asiasta muiden syövästä selvinneiden kanssa. Elämän tärkeitä asioita alkaa pitää todella, todella suuressa arvossa, näyttelijä herkisteli ohjelmassa.

Perheen arvostus näkyy myös uusissa, tuoreissa kuvissa. Michael kuvattiin perheensä, näyttelijätär Catherine Zeta-Jonesin ja lasten 10-vuotiaan Dylanin ja 7-vuotiaan Caryksen kanssa lomalta Hawajilta.

Kuvissa näkyy onnellisen näköinen isä, joka näyttää nauttivan elämän ihanista asioista sydämensä kyllyydestä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat