Näin Helsingissä reagoitiin tiukennettuihin rajoituksiin: Korona ei enää pelota, nuorille tilanne on vaikein – "Kyllä se pitää taivuttaa tämä tauti"

Kaupungit kieltävät kolmeksi viikoksi kaikki yleisötilaisuudet ja sulkevat kaupunkien palvelutilat – näin helsinkiläiset reagoivat rajoituksiin 3:13
Näin kansalaiset kommentoivat tilannetta Helsingin Senaatintorilla.

Osa suomalaisista olisi ollut valmis tiukkojen koronarajoitusten noudattamiseen. Huolena kuitenkin on, että noudatetaanko rajoituksia.

– Kyllähän tässä olisi ollut syytä niitä noudattaa niitä rajoituksia jo vähän pidempäänkin. Kyllähän se jossain vaiheessa pitää taivuttaa tämä tauti, että päästään palaamaan siihen normaalijärjestykseen, Helsingissä haastateltu Jukka Tolin kommentoi MTV Uutisille.

Senaatintorilla haastateltu Tiina taas kertoo, että maskeja näkee liikenteessä yhä enemmän. Puutteitakin kuitenkin on.

– Täytyy sanoa, että osalle nuorisosta näyttää olevan todella vaikeaa, hän pohtii.

Hän arvioi, että nuorille koko tilanne on haasteellinen, kun ystävien tapaaminen, yhteisliikunta tai vaikka tanssi on vähissä.

Samalla paikalla haastateltu Julia Puustinen kertoo, että on pitänyt nyt kasvomaskeja sisätiloissa mahdollisuuksien mukaan, mutta ulkona maskien käyttö on jätetty pois.

Korona ei enää hänen mukaansa kuitenkaan enää pelota. Tilanne on ollut samanlainen niin pitkään, että eloon taudin parissa on tottunut.

Lue myös:

    Uusimmat