Mainos

Näin Ensitreffit-pari jakaa kotityöt: ”Asensin valaisinta yötä myöten”

Tuoreella pariskunnalla haasteita kotitöiden hoitamiseen aiheuttaa erilaiset aikataulut ja hieman erilainen käsitys tarvittavasta siisteystasosta. Kumman kädessä pysyy soppakauha, entä siivousmoppi ja miten on sähkötöiden laita?

Ensitreffit alttarilla -sarjassa Milla ja Kimmo avioituivat ja asuvat nyt Kimmon luona. Milla koki ensinäkemältä, että Kimmo on verrattain siisti, mutta tarkempi nurkkien tarkastelu paljasti, ettei kyseessä olekaan mikään varsinainen siivousintoilija.

– Aluksi ajattelin, että täällähän on suhteellisen siistiä. Mutta kun aloin nurkkia tonkia, niin huomasin, että siellä asuu mies, eikä välttämättä se maailman siistein mies, Milla kuvailee.

Kimmolle on ollut erittäin tärkeää, että hänen tuore vaimonsa viihtyisi yhteisessä kodissa.

– Hän on kyllä ollut todella ymmärtäväinen ja antanut minulle vapaat kädet asunnon sisustamisen suhteen.

"Valaisimen asentelua yötä myöten"

Molemmat työskentelevät Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kimmo tekee vuorotyötä. Kimmo siis menee usein aamuviiteen töihin ja Milla työskentelee lähinnä toimistotunneilla. Rutiinit asettuvat työvuorojen mukaan.

– Arjen rutiinit ovat nyt aika tasan jakautuneet. Joko teemme itse itsellemme ruokaa tai sitten hän tekee välillä minulle. Ja minäkin olen Kimmon pari kertaa yllättänyt kokkaamalla meille molemmille. Tämä on yllättänyt minut itsenikin, Milla nauraa.

Millan sisään muuton myötä myös moppi on alkanut pysyä Kimmon kädessä.

– Siivoushommat menevät aika pitkälti puoliksi. Minulla on viikonloppuisin enemmän aikaa, joten silloin minulla on isompi vastuu siivoamisesta. Kimmolla jos on viikolla vapaapäiviä, niin sitten hän tekee hieman enemmän.

Omatoiminen Milla on ottanut koppia myös asunnon valaistusratkaisuista, joskin apuja on jouduttu pyytämään sukulaisilta.

– Mitä tulee sähköhommiin, niin minä siellä eilenkin illalla yötä myöten asensin yhtä valaisinta. Ja kutsuin vähän sukulaisiani apuun, että täällä tarvitaan lamppuja kun alkaa päivä taas lyhentyä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVA:lla tiistaisin kello 21:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.