Jaakko ja Marinka vaihtavat työpaikkoja ja päiväaikatauluja Siipan saappaissa -ohjelmassa: "Kerran elämässäni olen juonut olutta"

0:25
Katso videolta kuinka Marinka tutustuu elementtirakentajan töihin.

Hyppy tuntemattomaan on ollut mieluisa kokemus normaalisti TotoTV:llä juontajana ja toimittajana työskentelevälle Marinkalle.

Jaakko ja Marinka eivät tienneet mitä odottaa Siiipan saappaissa -ohjelmalta. Molempien tavoitteena oli kuitenkin löytää lisää yhteistä aikaa.

Peppi-tyttären hoitaminen on ollut aikaisemmin pääosin Jaakon vastuulla, mutta nyt uusien työaikojen ansiosta Marinka on päässyt viettämään aikaisempaa enemmän aikaa tyttärensä kanssa.

– Odotan illalta sitä, että saan viettää aikaa Pepin kanssa. Minusta se on todella kivaa. Ehdin hyvin vähän viettää aikaa Pepin kanssa, koska olen illat yleensä töissä.

Ohjelman alkupuoliskolla Tuija Pehkonen antaa pariskunnalle päiväaikataulut, jotka on laadittu molempien päivärutiinien mukaan. Marinkan astuminen puolisonsa päivärutiineihin sujuu yllättävän hyvin, mutta listalta löytyvä Jaakolle mieluisan saunakaljan juominen on Marinkalle yhtä tuskaa.

– Kerran eläessäni olen juonut olutta, Marinka toteaa saunan jälkeen oluesta vastentahtoinen ilme kasvoillaan.

Marinka haluaisi viettää enemmän aikaa puolisonsa kanssa, mutta kokee sen olevan hankalaa.

– Olen kuitenkin niin kova työnarkomaani, että minun on houkuteltava Jaakko työpaikkaani. Se voisi vaihtaa työpaikkaa, niin voisimme tehdä töitä yhdessä, Marinka kertoo hymyssä suin.

Hän tutustuu ohjelman aikana elementtirakentajana työskentelevän Jaakon työpaikkaan. Työmaa on aluksi Marinkalle hieman hämmentävä paikka korkeine nostureineen, mutta hän tottuu vähitellen vieraaseen ympäristöön.

Marinka on ohjelman myötä alkanut arvostaa enemmän Jaakon panosta perheen eteen.

– Vaikka Jaakko ei kotitöitä tee, hän tekee jotain vielä tärkeämpää, viettää aikaa lasten kanssa.

Siipan saappaissa MTV3-kanavalla torstaisin klo 20.00.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja