Mainos

Ensitreffit-Johanna iloitsee yhteisestä arjesta: "Olemme kyllä riidelleetkin"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Johanna kertoo MTV.fin haastattelussa, mikä uudenlaisessa arjessa on parasta ja mistä tuoreen avioparin riidat syntyvät.

AVAn Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Rohkeat sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitseman puolison vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen elämän alttarilta.

Ohjelmasta toisensa löytäneet Johanna ja Markus muuttivat avioliittoon jo pian häämatkan jälkeen. Johanna kertoo MTV.fin haastattelussa, että yhteinen arki on tuntunut mieluisalta ja yhteiselo on ollut yllättävänkin helppoa.

– Toki minulla on tosi pieni asunto, joka on tuonut omat mausteensa asumiseen nyt, kun tavaraa on vähän enemmän, hän naurahtaa.

– Minusta asuminen on kuitenkin tuntunut luontevalta ja olen halunnut luoda Markukselle sellaista oloa, että kyseessä on myös hänen kotinsa. Kysyn esimerkiksi, että koska tulet kotiin, enkä koska tulet minun luokseni. Haluan luoda fiilistä meidän kodista, enkä halua, että Markuksesta tuntuu, että hän olisi vieraana luonani yötä.

Johannan mielestä parasta arjessa on se, että siinä on vihdoin joku mukana. Kaupassa käymiset, lenkit ja kokkaushetket ovat saaneet uuden merkityksen.

– Parasta on jo tieto siitä, että kotiin tullessa on seuraa, vaikka olen aiemminkin touhunnut paljon kavereiden ja perheen kanssa. Tilanne on kuitenkin nyt ihan erilainen, kun toinen on koko ajan läsnä, hän toteaa tyytyväisenä.

Pelkkää ruusuilla tanssimista arki ei ole ollut. Johanna ja Markus huomasivat jo häämatkalla, että heidän tapansa kommunikoida on hyvin erilainen. Etenkin suhteen alkutaipaleella suorapuheinen Johanna tuskaili Markuksen ympäripyöreää tapaa ilmaista itseään.

– Olen vähän sellainen tulkintojen tekijä. Kun tekee tulkintoja, joita toinen ei sitten tarkoittanutkaan, ne aiheuttavat riitoja, Johanna kuvailee.

– Riidat ovat syntyneet pienistä asioista ja johtuneet lähinnä siitä ettei tunne toista ja hänen tapojaan riidellä. Arjessa ei kuitenkaan ole ollut yksittäisiä asioita, jotka olisivat aiheuttaneet konflikteja.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja