Näillä pukeutumisvinkeillä näytät hoikemmalta!

Haluatko näyttää hoikemmalta ilman, että joudut hikoilemaan salilla? Kokeile näitä RealBeauty.comin pukeutumisvinkkejä!

Tärkeät juhlat ovat tiedossa, etkä enää ehdi vaikuttamaan vartaloosi ruoan tai kuntoilun avulla. Turvaudu näihin yksinkertaisiin pukeutumisnikseihin näyttääksesi hoikemmalta.

Käytä värejä hyväksesi

Jos sinulla on leveät lanteet ja paksut reidet, pukeudu mustaan kynähameeseen ja värikkääseen yläosaan. Jos haluat, että ylävartalosi näyttää pienemmältä, pukeudu mustaan yläosaan ja värikkääseen hameeseen.

Muotoilevat alusvaatteet

Varsinkin joulun alla on vaikea olla laihdutuskuurilla, joten huijaa hoikentavilla alusvaatteilla!

Kokeile vyötä

– Jos asetat vyön vyötäröllesi, näytät saman tien laihemmalta. Kun luot kurveja, huomio kiinnittyy automaattisesti vyötärölle, sanoo kauneus- ja terveysasiantuntija Romy Fazeli.

Paljasta ihoa

Älä valitse juhlamekkoa, joka peittää liikaa. Paljaat kädet ja rintakehä tekevät vartalosta solakamman näköisen ja antavat juhlatyyliisi seksikkään lisän.

Suosi V-kaula-aukkoa

V-kaula-aukko on oiva apu, jos haluat vaatteiden avulla luoda hoikemman illuusion.

– V-kaula-aukko saa näyttämään hoikemmalta, koska se häivyttää kaulan ja rintakehän rajan, selittää Charla Krupp, How to Never Look Fat Again -teoksen kirjoittaja.

Panosta farkkuihin

Vältä vääränmallisia farkkuja, koska ne voivat pilata täysin asukokonaisuutesi. Jos ne puristavat tai pussittavat, käytät väärää kokoa. Kysy apua farkkujen valintaan vaatekaupan työntekijältä.

MTV3/Helmi

Lähde: RealBeauty.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja