Näillä neuvoilla onnistut: Viime hetken muistilista vappubileisiin!

Järjestätkö asunnossasi vappubileet? Siinä tapauksessa sinun on hyvä muistaa tietyt juhlien järjestämiseen liittyvät perusasiat. Ota talteen nämä neuvot, ja pidä huoli siitä että juhlistasi tulevat onnistuneet ilman että asuntosi joutuu kärsimään.

Nämä vinkit auttavat sinua onnistuneiden vappubileiden järjestämisessä!

Juomaa ja ruokaa ei voi olla liikaa

Juhlien järjestäjän on hyvä muistaa, että juhlissa on parempi olla liikaa kuin liian vähän syötävää ja juotavaa. Älä siis pihtaile ostoksilla, vaan osta viiniä vaikka muutamia pulloja liikaa. Jos olet tehnyt jo sen päätöksen että haluat juhlat itse järjestää, on turha ruveta pihtailemaan ostostentekovaiheessa!

Valitse musiikki etukäteen

Musiikki luo juhlatunnelman, joten älä soita bileissäsi mitä tahansa renkutusta. Valitse jo etukäteen sellaista musiikkia, joka auttaa luomaan biletunnelmaa ja takaa että vieraat viihtyvät. Älä soita esimerkiksi vaikeaa taidemusiikkia, jota ihmiset eivät oikeasti jaksa kuunnella. Juhlamusiikkina toimi parhaiten musiikki, josta enemmän tai vähemmän kaikki tykkäävät. Valitse juhlamusiikiksesi vaikkapa pop-ja rockmusiikin klassikoita tai lattarimusiikkia.

Laita pikkutavarat piiloon

Laita asunnostasi piiloon kaikki helposti rikkoutuvat esineet, kuten lasiesineet, posliiniset patsaat ja kynttilänjalat. Kun asuntosi on täynnä humalaista juhlijakuntaa, on todennäköistä että asuntosi irtaimisto saattaa joutua siitä kärsimään. Peitä myös valkoiset sohvat ja nojatuolit paksulla kankaalla, jotteivat sohvalle läikkyneet viinit ja muut juomatahrat likaa sohvaasi.

Älä nipota vieraille

Juhlien järjestäjä takaa sen että vieraat viihtyvät ja että kaikilla on hauskaa. Älä siis nipota vieraillesi metelistä tai sipsien murustamisesta lattialle. Juhlista aiheutuu AINA meteliä ja sotkua, se on hyvä tiedostaa etukäteen, ennen kuin teet päätöksen järjestää juhlat asunnossasi. Juhlien ollessa jo käynnissä, nipotus pikkuasioista on tehokkain tapa pilata juhlatunnelma!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja