Näillä kulmilla voit joutua hyvin todennäköisesti henkirikoksen uhriksi – kuusi kuoleman katua, jonne ei kannata eksyä

Näillä kulmilla voit joutua hyvin todennäköisesti henkirikoksen uhriksi – Kuusi kuoleman katua 0:55

Näitä katuja kannattaa välttää, jos henkesi on sinulle kullan arvoinen.

Katso video: Nappasimme Google Earth -karttapalvelulla katukuvat pahamaineisilta kaduilta!

Matkailijan pahin painajainen on joutua matkalla rikoksen uhriksi. Turvalliseksi mielletyt suurkaupungitkin voivat kätkeä sisään alueita, joihin ei kannata jalallaan astua.

Listasimme kuusi katua, joita kannattaa näissä kaupungeissa matkustellessa välttää.

1. Scampia, Napoli, Italia

Italialaiskaupunki Napolin Scampian alueella käydään erittäin kovaa huumekauppaa. Se näkyy myös katukuvassa: kadut täyttyvät huumejengiläisistä, jotka eivät pelkää ottaa väkivaltaisesti yhteen tunkeilijoiden tai edes poliisien kanssa.

Ränsistynyt alue  on erittäin vaarallinen kohde kelle tahansa, eikä paikkaa suositella missään nimessä turisteille.

2. Ejido Las Pozas, Acapulco, Meksiko

Meksikolainen rantakaupunki Acapulco on tuttu monille vanhojen Hollywood-elokuvien tapahtumapaikkana. Glamourin saa kuitenkin unohtaa, kun astelee esimerkiksi Ejido Las Pozasin kaltaiselle kadulle.

Kadulla huumekauppa rehottaa valtoimenaan ja jengit ovat vallaneet katukuvan. Murhat ovat olleet alueella viimeisten vuosien aikana myös räjähdysmäisessä nousussa.

3. Nyanga, Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Vaikka Etelä-Afrikan pääkaupunki mielletäänkin monesti yhdeksi maailman kauneimmista kaupungeista, on rikollisuus Kapkaupungissa todellinen ongelma.

Yksi karmivimmista alueista on Nyanga, joka on myös kaupungin köyhimpiä asuinalueita. Alueella tehdään satoja murhia vuosittain, eivätkä luvut ole olleet viime vuosina laskemaan päin. Ryöstöt ja kidnappaukset ovat alueella myös erittäin yleisiä.

4. National Bridge Avenue, North Saint Louis, Missouri, Yhdysvallat

Missourin osavaltiossa sijaitseva North Saint Louis voi hyvinkin olla Yhdysvaltain vaarallisin kaupunginosa. 

Paikalliset ovat kommentoineet muun muassa The Guardianille aseiden laulavan alueella taukoamatta kuin sotatantereella konsanaan. Natural Bridge Avenuen sanotaan olevan veristen väkivaltaisuuksien keskipiste.

5. Warren Avenue & McKinley Street, Detroit, Michigan, Yhdysvallat

Myös michiganilaiskaupunki Detroitilla on äärimmäisen väkivaltaisen kaupunkin leima. Hylätyistä taloista ja ränsistyneistä liiketiloista koostuvat West Warren Avenue ja McKinley Street ovat alueita, joissa rikollisuus kukoistaa.

6. Baga Toiruu, Ulan Bator, Mongolia

Mongoliassa sijaitsevan Ulan Batorin sanotaan olevan vaarallinen yömyöhään liikkeellä oleville. Baga Toiruun kaltaisilla kaduilla väkivaltaisuudet ovat yleisiä ja ne voivat kohdistua helposti myös turisteihin. 

Lähde: Culture Trip

Lue myös:

    Uusimmat