Mainos

Nahkaliike aiheutti kohun Facebookissa – ”Meidän nurkissa ei sateenkaaret rehota"

Avaruus voi olla homomyönteinen alue, mutta meidän liikkeemme ei sitä ole. Tällaisen viestin antaa nahkavaatteita ja -asusteita myyvä Leather Heaven -vaateliike, joka Facebookissa julkaisema päivitys on herättänyt raivoa ja huvitusta tuhansissa ihmisissä.

Leather Heaven -liikkeen yrittäjä sai raivokkaan palauteryöpyn ilmoitettuaan Facebookissa, että liike on heteroystävällinen.

Timppa-nimimerkkiä käyttänyt henkilö kirjoitti Leather Heaven -yrityksensä nimissä, että suvaitseminen ja nöyristely alkaa raastaa hänen hermojaan.

– En juurikaan paasaa mielipiteistäni täällä firman Facebookissa, mutta nyt avaudun sen verran, että Leather Heaven on heteroystävällinen kauppa, hän kirjoitti.

Timppa perusteli myöhemmin tapausta kirjoittamalla turhautuneensa siihen, että ”joku päätti lähettää sateenkaarilipun avaruuteen.”

– Aattelin, et meidän nurkissa ei sateenkaaret rehota.

Timppa viitannee kirjoituksessaan muutaman päivän takaiseen uutiseen, jossa järjestö lähetti avaruuteen sateenkaarilipun, joka tunnetaan gay pride-liikkeen symbolina.

Planting Peace -järjestön edustajien mukaan he haluavat julistaa avaruuden homoystävälliseksi alueeksi, "rauhanomaisella, kauniilla tavalla."

Leather Heavenin päivitykseen reagoitiin välittömästi. Sitä on jaettu lukuisia kertoja ja monet ovat kommenttikentissä kysyneet, ketkä kaikki mahtavat olla tervetulleita asioimaan liikkeeseen.

– Kuinkas suhtaudutte useasti kaupassanne asioineeseen heteroon, jolla ei ole sateenkaarikammoa. Mitenkäs eläkeläiset tai liikuntarajoitteiset? Mikä on suhtautuminen toimistotyötä tekevään naisasiakkaaseen? Voiko BMW autolla ajaa pihaanne asioimaan? kysyy yksi kommentoijista.

Monet kommentoineet pitävät ulostuloa huvittavana, sillä Leather Heaven on juuri nahkavaatteita myyvä yritys ja nahkavaatteilla on paikkansa homokulttuurissa. MoonTV:n Facebook-tili teki aiheesta jo Tom of Finland -henkisen meemin.

MTV Uutiset ei tavoittanut liikkeen edustajaa Timppaa kommentoimaan päivitystä ja siitä noussutta kohua. 


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.