Nähdäänkö tanssifinaalissa kahden miehen taistelu?

Viivi Pumpanen, Jani Toivola ja Jarppi Leppälä tanssiopettajineen taistelevat tänään sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -finaalipaikoista.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa on jäljellä kolme paria, mutta vain kaksi paria pääsee finaaliin. Kolme jäljellä olevaa paria joutuvat antamaan kaikkensa illan suorassa tanssilähetyksessä, sillä tuomaristo on kehunut jokaista semifinalistia viime viikkojen aikana.

Viivi Pumpanen ja Matti Puro ovat saaneet kehuja ulkoisesta olemuksestaan. Tuomariston mukaan pari näyttää hyvältä ja Pumpasen tyyli onkin saanut paljon kehuja osakseen. Alussa hieman jäykähkö Pumpanen on viime viikkojen aikana ottanut tanssiinsa rennomman otteen, minkä seurauksena naisen olemus on muuttunut valoisammaksi, eikä jännitys näy kasvoilla ensimmäisenä.

Jani Toivola ja Jutta Helenius ovat keränneet viikko toisensa jälkeen suitsutusta tuomaristolta, ja pari on valittu useana viikkona illan parhaaksi pariksi. Toivola muistuttaa hieman viime vuonna toiseksi sijoittunutta Laura Voutilaista, sillä miehen suoritusta ei tarvitse jännittää. Toivolan taidot voivat kuitenkin kääntyä miestä vastaan, sillä Toivola ei tarjoa nauruhermoja kutkuttavaa viihdettä muihin semifinalisteihin verrattuna. Toivola ja Helenius ovat toistaiseksi tämän kauden ainoa pari, joka on saanut tuomaristolta kymmenen pistettä.

Jarppi Leppälä ja Ansku Bergström ovat niin Toivolan kuin Pumpasenkin pahin vihollinen sunnuntain semifinaalilähetyksessä. Kilpailun alussa Leppälä toi pelkällä olemuksellaan viihdettä suosittuun tanssikilpailuun. Kilpailun edetessä Leppälä on kehittynyt paljon ja nyt vitsailu on muuttunut mielenkiintoiseksi kehittymistarinaksi. Vaikka Jarppi onkin saanut tuomaristolta kritiikkiä, on Leppälä ja Bergström valittu pariin otteeseen illan parhaaksi pariksi. Pumpasen ja Toivolan on annettava semifinaalissa rikkoakseen Leppälän päähän asetetun ennakkosuosikin kruunun.

TANSSII TÄHTIEN KANSSA sunnuntaisin MTV3-kanavalla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat