Naapuri sai varoituskirjeen rokottamattomasta asukkaasta: "Ei hajuakaan, keneltä se tuli"

Rokotuksia vastustavat uhkailivat lapsensa menettäneitä äitejä Yhdysvalloissa 2:38
Rokotuksia vastustavat ovat myös uhkailleet lapsensa menettäneitä äitejä Yhdysvalloissa

Netissä kuvan jakanut ihminen väittää, että sai postitse varoitusviestin liittyen rokotevastaiseen naapuriinsa.

Rokotteiden vastustaminen on kasvava ongelma Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Eräs asukas sai varoitusviestin liittyen naapurustonsa perheeseen, joka ei "usko rokotteisiin", kertoo IFLScience.

"Ole hyvä ja noudata varovaisuutta"

Kuvapalvelu Imgurista kiertämään lähtenyt kiertävä kirje kertoo vastaanottajalle, että hänen naapurinsa "ei usko itsensä tai perheensä rokottamiseen".

– Tämä on riski kaikille lääketieteellisesti heikoille, niille, joiden immuunipuolustus on heikentynyt, tai joiden rokotteet eivät ole voimassa, lapussa todettiin.

– Ole hyvä ja noudata varovaisuutta, kun jaat työ- tai henkilökohtaisen tilan tämän ihmisen kanssa, syöt tämän henkilön valmistamaa ruokaa tai menet tapaamiseen tämän ihmisen luona, jos sinä tai sinulle tärkeät ihmiset kuulutte riskiryhmiin.

Kirjeen ovat allekirjoittaneet "Wisconsinin huolestuneet äidit".

Kirje. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Ei hajuakaan, keneltä tai mistä se alun perin tuli"

– Kirje tuli postissa (merkkeineen kaikkineen) eikä siinä ollut palautusosoitetta. Ei hajuakaan, keneltä tai mistä se alun perin tuli, kuvan julkaissut nimimerkki NeedingVsGetting toteaa.

Kirje levisi useisiin medioihin siitä huolimatta, ettei sen alkuperää voi varmistaa. Osa kommentoijista ihmetteleekin, miksei kirjeessä ole nimeä, vaikka se on tärkeällä asialla.

– Olen samaa mieltä kaikesta, mutta hitto soikoon, ole sen verran rohkea ja kunnollinen, että allekirjoitat kirjeen, jonka kirjoitat, eräs kommentoija toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat