Myyrä-ohjelman finalistilta yllättävä paljastus voittorahoista – ei pitäisi pottia itsellään: ”En tee sillä rahalla mitään”

Myyrä-ohjelmassa finaaliin saakka yltänyt Pietari kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että ei pitäisi mahdollisia voittorahoja itsellään, vaan lahjoittaisi ne hyväntekeväisyyteen.

Myyrä-ohjelman finaalijaksossa on luvassa yllätyksiä, kun selviää, kuka finaalikolmikosta paljastuu myyräksi – ja kuka vie voittopotin mukanaan. Finaalissa joko Pietari, Olli tai Tuija saa mukaansa muhkean rahapotin – ja joku heistä joutuu paljastamaan suuren salaisuuden.

”Jos minä voitan, niin annan rahat pois”

Pietarille on selvää, että mikäli hän selviytyy kilpailusta voittajana, ei hän aio pitää pottia itsellään. Itä-Helsingissä kasvanut ja koko ikänsä asunut Pietari haluaa mahdollisuuden tullen kantaa kortensa kekoon hyväntekeväisyyden saralla.

– Jos minä voitan, niin annan rahat pois. Teen hyväntekeväisyyttä ja annan rahat Hurstille, Pietari kertoo.

Kilpailija painottaa, että hän lähti mukaan ohjelmaan kokemuksen vuoksi. Mahdollinen rahapotti ei toiminut hänelle motivaattorina ohjelman aikana.

– En ole ollut missään vaiheessa kisaa rahan perässä. Lähdin kisaan pitämään hauskaa ja hämmentämään muiden toimintaa, Pietari toteaa.

– En sillä rahalla sinänsä mitään tekisi, niin haluaisin tehdä elämässäni jotain hyvää.

Pietari kertoo seuranneensa vuosien saatossa surullisena sitä, kuinka esimerkiksi Helsingin Myllypuroon kerääntyy viikoittain ihmisiä ruokajonoon.

– Se on minusta aivan käsittämätöntä.

– Jos minä voiton nyt klaaraan, niin annan rahat lyhentämättömänä sinne, Pietari huokaa.

Lauantaina 2.3. klo 19.30 nähdään Myyrän finaali, jossa kaikki kilpailijat ovat paikalla. Jaksossa Myyrä ja kisan voittaja paljastetaan jo jakson alkupuolella, ja kilpailijat ja katsojat tulevat näkemään kaikki Myyrän tekemät sabotoinnit kauden ajalta

Myyrä MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat