Mysteerikoneen matkustajan veli uusimmista havainnoista: En usko

Kadonneen malesialaiskoneen matkustajien omaiset suhtautuvat erittäin epäluuloisesti tuoreimpiin koneesta tehtyihin mahdollisiin havaintoihin.

Australian laivaston alus on havainnut merestä signaaleja, jotka voivat olla peräisin koneen niin sanotuista mustista laatikoista.

Suurin osa omaisista tuntuu kuitenkin jo turhautuneen "mahdollisiin" havaintoihin konkreettisten löytöjen sijaan.

– En usko sitä, totesi CNN:lleJack Song, jonka sisar oli mysteerikoneen matkustajista.

– Ei ole löytynyt koneen osia, joten miten voi löytyä nyt musta laatikko. Vain siksi, että voimme odottaa jotain uutta tietoa huomenna. Ehkä tämä on taas uusi virhe.

Myöskään amerikkalaismatkustaja Philip Woodin veli Tom ei reagoinut mitenkään uusimpiin koneeseen liittyviin epäilyihin.

Veljen mukaan Woodin perhe ei kuitenkaan suostu jättämään jäähyväisiä, ennen kuin koneessa olleiden menehtymisestä on jotain varmaa tietoa.

–Haluamme nähdä jotain konkreettista, ennen kuin kommentoimme.

Varovaisella linjalla oli myös Kuala Lumpurista tekstiviestillä kommentoinut kiinalaismatkustajan sukulainen Jiang Hui.

– Mitään varmistusta ei ole vielä tullut. Odotamme kärsivällisesti.

Huin mukaan Malesian hallinnon tulisi pyytää anteeksi tekemäänsä ilmoitusta koneen mereensyöksystä, koska asiasta ei ole ollut esittää minkäänlaisia todisteita.

Malaysian Airlines sekä Malesian pääministeri järjestivät  24. maaliskuuta lehdistötilaisuuden, jossa kadonneen koneen ilmoitettiin syöksyneen Intian valtamereen ja että kaikki koneessa olleet ovat menehtyneet.

 

Lue myös:

    Uusimmat