Myrskyisä ex-aviopari edusti samassa tapahtumassa – Johnny Depp ja Amber Heard välttivät toisensa täpärästi

Johnny Depp avoimena haastattelussa 1:17

Ex-aviopari Johnny Depp ja Amber Heard olivat törmätä toisiinsa Comic-Conissa. 

VIDEO: Johnny Depp avoimena haastattelussa

Entinen aviopari Johnny Depp ja Amber Heard onnistuivat välttämään toisensa ja kiusallisen jälleennäkemisen täpärästi lauantaina 21. heinäkuuta Comic-Conissa.

Depp teki yllätysvisiitin San Diegossa järjestettävään tapahtumaan osallistuakseen Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvan paneeliin. Heard oli taas paikalla Aquaman-elokuvan paneelia varten. Kumpikin paneeli järjestettiin samassa tilassa vain tunnin päässä toisistaan. 

55-vuotias Depp ilmestyi paikalle pukeutuneena hahmokseen Gellert Grindelwaldiksi, jota hän esittää seuraavassa Ihmeotukset-elokuvassa. Näyttelijä piti karmivan monologin paneelin lavalla ennen katoamistaan valojen välähtäessä. 

Paneeliin osallistuivat myös Deppin kanssanäyttelijät Jude Law sekä Eddie Redmayne

Kukaan ei todistanut lauantaina Deppin ja hänen 32-vuotiaan ex-vaimonsa kohtaavan. 

Deppin ja Heardin myrskyisä avioliitto tuli päätökseensä toukokuussa 2016, kun Heard haki avioeroa 15 kuukauden avioelämän jälkeen. Ikävän eron ympärillä velloivat syytökset siitä, että Depp oli ollut fyysisesti sekä sanallisesti väkivaltainen Heardia kohtaan. Deppiä syytettiin muun muassa siitä, että hän oli kerran heittänyt Heardia puhelimella ollessaan humalassa. 

Depp on kieltänyt kaikki syytökset kutsuen niitä valheellisiksi tarinoiksi, juoruiksi sekä valheiksi. 

Heard ja Depp sovittelivat avioeronsa 7 miljoonalla dollarilla tammikuussa 2017. 

Depp on järkyttänyt fanejaan viime aikoina henkilökohtaisilla ongelmillaan, rehellisellä haastattelullaan Rolling Stone -lehden kanssa sekä fyysisellä kunnollaan. Depp kuvattiin kesäkuussa erittäin luisevana ja posket lommollaan, joka on herättänyt hyvin paljon kysymyksiä näyttelijän terveydestä.

Deppin rooli Ihmeotukset-elokuvissa on kirvoittanut paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa pahoinpitelysyytteiden takia. Muun muassa tarinoiden luoja J. K. Rowling on kuitenkin puolustanut roolivalintaa. 

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat