Mainos

Myrkkyhoitajajuttu: Syytetty myönsi väärentäneensä reseptin

Niin sanotussa Salon myrkkyhoitajajutussa murhasta ja murhan yrityksistä syytetty mies myönsi oikeudelle väärentäneensä reseptejä. Hän myönsi väärentäneensä reseptejä juuri siitä lääkkeestä, jolla hänen väitetään tehneen murhan.

Mies sanoi tehneensä väärennöksiä siksi, että hän itse tarvitsee kyseistä lääkettä. Hän kertoi laatineensa väärennöksen hätätilanteen takia - siksi ettei hän kiireidensä takia voinut hankkia reseptiä asianmukaisin keinoin.

Mies myönsi hankkineensa reseptidokumentit ja leimanneensa ja täyttäneensä ne itse. Lisäksi hän väärensi resepteihin allekirjoitukset. Hän myönsi tehneensä resepteihin liittyvät väärinkäytökset vanhusten hoivakodissa, jossa hän työskenteli oikeudessa aiemmin todistaneen lääkärin kanssa. Myös lääkäri kertoi oikeudelle, että syytetty väärensi reseptejä hänen nimellään. 

Syytetty: En antanut lääkettä 

Syytteen mukaan hoitoalalla toiminut mies sekoitti uhrin ruokaan tai juomaan hengenvaarallisen määrän lääkettä. Syytetty on kiistänyt, että hän olisi antanut uhrille lääkettä. Hän kuitenkin kertoo tuoneensa kyseisiä lääkkeitä uhrin asunnolle.

Nainen kuoli myrkytykseen viime syksynä.

Syytteen mukaan mies sai hankittua uhrin tililtä huomattavia summia sekä sai hänet laatimaan testamentin miehen hyväksi.

Miehelle vaaditaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa elinkautista iäkkään naisen murhasta ja kolmesta murhan yrityksestä. Mies kiistää syytteet.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.