Myös toinen keskeinen suosikkihahmo puuttuu uudesta Sinkkuelämää-sarjasta – näyttelijän kryptiset kommentit saivat fanit villeiksi

5:04
Tiesitkö tämän suosikkielokuvasta? Sex and the City 2 -leffaa ei kuvattukaan Abu Dhabissa!

Sinkkuelämää-sarjan Mr. Bigiä näyttelevää Chris Nothia ei Page Sixin mukaan nähdä sarjan uudessa versiossa. Näyttelijä kuitenkin vastaili fanien hätääntyneisiin kommentteihin kryptisesti sosiaalisessa mediassa.

Sinkkuelämää-sarjan fanit ovat olleet riemuissaan sen jälkeen, kun tammikuussa vahvistettiin, että rakastettu Sex and the City saa jatkoa uuden And Just Like That -sarjan merkeissä. Mukana ovat tutusta naisnelikosta Sarah Jessica Parker, Kristin Davis ja Cynthia Nixon. Sen sijaan Kim Catrallin näyttelemään suosikkihahmoa Samantha Jonesia ei uudessa sarjassa tulla näkemään.

Page Six uutisoi, ettei Samantha kuitenkaan olisi suinkaan ainoa keskeinen hahmo, joka puuttuu uudesta sarjasta. Sivusto nimittäin kertoo nyt, ettei myöskään Chris Nothin, 66, näyttelemä Mr. Big ole mukana uudessa sarjassa.

Myöskään Miranda Hobbesin puolison Steve Bradyn roolista tuttua David Eigenbergia ei välttämättä tulla näkemään uudessa sarjassa, mutta Page Sixin mukaan näyttelijä ja tuotanto käyvät yhä neuvotteluja asiasta.

Fanit ovat ottaneet tiedon Nothin puuttumisesta näyttelijäkokoonpanosta raskaasti ja ryntäsivät sankoin joukoin näyttelijän Instagram-tilille tivaamaan syytä tähän. Näyttelijän vastaukset fanien kysymyksiin antavat kuitenkin ymmärtää, ettei Page Sixin tieto ole täysin lukkoon lyöty fakta.

– Arvoisa herra Noth, miksi ihmeessä et näyttele suosikkiani Mr. Bigiä? Sydämeni on särkynyt, eräs fani kirjoitti Nothin julkaiseman kuvan kommenttikentässä.

– Kaikki muuttuu – myös roskalehtien ilmoitukset, Noth vastasi salaperäisesti.

– Tämähän vaikuttaa siltä, että olet sittenkin mukana! fanit riemuitsivat vastauksen luettuaan.

– Vai kiusaako hän vain meitä?

Parkerin näyttelemän päähenkilön Carrie Bradshaw'n ja Mr. Bigin romanssia seurattiin läpi sarjan kuuden tuotantokauden. Saaga jatkui vielä sarjan perään julkaistuissa elokuvissa, joista ensimmäisessä parin häistä tuli farssi miehen ryhdyttyä empimään valintaansa vielä viime hetkillä. Lopulta pari kuitenkin sai fanien riemuksi toisensa ja ympyrä vaikutti sulkeutuneen.

Noth ei kuitenkaan jättänyt vihjailua vain yhteen kommenttiin, vaan vastasi kryptisesti myös toisen fanin vuodatukseen samaisen Instagram-kuvan kommenttikentässä.

– Carrie oli se, jonka puolesta me kaikki olimme niin iloisia. Älä tee meistä taas surullisia. Hän tarvitsee sinua ja myös fanisi tarvitsevat sinua. Harkitse vielä, eräs aneli.

– No, jos Page Six kirjoittaa näin, senhän täytyy olla totta, Noth vastasi silmää iskevän emojin kera viitaten suoraan sivuston uutiseen.

Sarja tullaan näyttämään HBO Max -suoratoistopalvelussa. Myöskään HBO:lta ei kommentoitu Page Sixille Nothin puuttumiseen liittyviä huhuja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja