Nyt se on varmaa! Uudistettu Sinkkuelämää-sarja tulee takaisin – yksi näyttelijöistä jättäytyi pois: "Hän tulee aina olemaan osa meitä"

5:04
Sinkkuelämää 2 -elokuvassa naiset seikkailivat aavikolla

Sarah Jessica Parker ja kaksi muuta Sinkkuelämää-sarjan näyttelijää vahvistivat kulttisarjan paluun.

Supersuositusta Sinkkuelämää-sarjasta tutut näyttelijät Sarah Jessica Parker,Cynthia Nixon ja Kristin Davis vahvistivat rakastetun sarjan tekevän paluun. Sarjan nimi vaihtuu ja juonen kerrotaan olevan uusi ja raikas. 

Ennen sarjan englanninkielinen nimi oli Sex and the City. Uusi versio on nimeltään And Just Like That. Parker julkaisi Instagramissa pienen maistiaisen tulevasta sarjasta.

– En voinut muuta kuin ihmetellä, että missä he ovat nyt, näyttelijä kirjoittaa videon yhteydessä.

Sarjassa keskitytään tuttujen hahmojen Carrien, Mirandan ja Charlotten elämänkäänteisiin, jotka ovat nyt 40–50-vuotiaita. Samanthan näyttelijä Kim Cattrall ei ole mukana sarjassa. Näyttelijä on kertonut useaan otteeseen haluttomuuden osallistua sarjan tekoon, sillä hän ei tule toimeen muiden näyttelijöiden kanssa.

Parker kommentoi Instagramissa tilannetta.

– En ole koskaan sanonut, enkä sanoisi, etten pitäisi hänestä. Samantha ei ole osa tätä tarinaa, mutta hän tulee aina olemaan osa meitä. Ei väliä missä olemme tai mitä teemme, näyttelijä kirjoittaa sydänemojien kera.

Uusi näyttelijä?

Uuden sarjan kuvaukset on tarkoitus aloittaa New Yorkissa keväällä. Jaksoja tehdään kymmenen ja ne kestävät 30 minuuttia. Sarjan tuotantoyhtiö HBO ei ole vielä paljastanut tuleeko Samanthan tilalle joku uusi neljäs hahmo.

Näyttelijä Kristin Davis sanoi aiemmin haastattelussa, että jos tilalle tulee uusi nainen, olisi hienoa, jos hän olisi tummaihoinen.

Lähteet: Eonline, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja