Juonipaljastuksia! Näin Kim Cattrallin näyttelemän Samanthan poissaolo selitetään Sinkkuelämää-sarjan jatko-osassa

Tämä juttu sisältää juonipaljastuksia Kim Cattrallin näyttelemän Samanthan kohtalosta.

Ikoninen Sinkkuelämää-sarja saa jatkoa, kun And Just Like That… -nimeä kantava, rakastetun jenkkisarjan jatko-osa tulee katsottavaksi HBO Max -suoratoistopalveluun joulukuussa. Fanien harmiksi Sinkkuelämää-sarjan päätähtien muodostamasta nelikosta kuitenkin puuttuu yksi, sillä Kim Cattrallin esittämää Samantha Jonesia ei jatko-osassa nähdä… Vai nähdäänkö?

Daily Mailin haastattelemien lähteiden mukaan Samanthan poissaolo selitetään sarjassa siten, että hahmolla on mennyt sukset ristiin Sarah Jessica Parkerin näyttelemän Carrie Bradshawin kanssa. Välirikko ei ole kaukana todellisuudesta, sillä Cattrallin ja Parkerin välit ovat oikeastikin hyvin tulehtuneet.

Sisäpiiriläiset kertoivat Daily Mailille, että And Just Like That… -sarjassa aletaan hyvin nopeasti käsittelemään Samanthan poissaoloa.

– Katsojat saavat selville, että Samanthalla ja Carriella on erimielisyyksiä, koska Carrie erotti julkaisijanaan toimivan Samanthan pestistään, eivätkä he enää puhu. Tämä lopettaa tehokkaasti heidän henkilökohtaisen suhteensa, lähde kertoo jatkaen, että kymmenen jaksoa sisältävän jatko-osan edetessä katsojat tulevat huomaamaan, että Carrie kaipaa ystäväänsä ja toivoo kaksikon voivan korjata välinsä.

Toinen tuotantokausi

Daily Mailin lähteiden mukaan jatko-osan juoni on kuitenkin jätetty avoimeksi siltä varalta, että Cattrall haluaisikin palata sarjaan sen toisella tuotantokaudella. Cattrallin paluuta toivotaan kovasti sekä fanien että sarjan parissa työskentelevien henkilöiden toimesta.

– Ilmoitamme, että ohjelmalla tulee olemaan toinen tuotantokausi. Tämä ei ole kertaluonteinen (jatko-osa), tämä on sarja. Ensimmäisen ja toisen (tuotantokauden) välillä tulee olemaan melko pitkä aika, sillä Sarah Jessica Parkerilla on kiireinen aikataulu ja meillä on paljon töitä tehtävänä saadaksemme Kim Cattrallin takaisin, lähde kertoo lisäten, että kaikki työryhmässä ikävöivät Cattrallia, eikä hänelle ”suljeta koskaan ovea”.

Cattrall on kertonut jättäytyneensä pois jatko-osasta, sillä hän ei tule toimeen muiden sarjan päänäyttelijöiden kanssa. Cattrallin on myös uutisoitu tunteneen olonsa yksinäiseksi Sinkkuelämää-sarjan kuvauksissa muiden päätähtien Parkerin, Kristin Davisin (Charlotte) ja Cynthia Nixonin (Miranda) suljettua hänet porukan ulkopuolelle.

Lue myös:

    Uusimmat