Karut spekulaatiot suosikkihahmon kohtalosta alkoivat heti, kun Sinkkuelämää-sarjan paluusta uutisoitiin – HBO:lta vihdoin vihiä Samanthan tilasta

5:04
Tällaisissa tunnelmissa legendaarinen nelikko nähtiin yhdessä punaisella matolla Sinkkuelämää 2 -elokuvan julkistuksen yhteydessä

HBO Maxin johtajisto torppaa Sinkkuelämää-fanien keskuudessa liikkuneita karuja spekulaatioita suosikkihahmo Samantha Jonesin kohtalosta.

Vuoden alussa vahvistettiin, että supersuosittu Sinkkuelämää-sarja tekee paluun. Sarjan uudella versiolla on myös uusi nimi: And Just Like That.

Alkuperäistä Sex and the City -sarjaa esitettiin vuosina 1998–2004. Sen kolme päätähteä Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis ovat vahvistaneet olevansa mukana myös uusissa jaksoissa, mutta rakastetun Samantha Jonesin roolissa nähtyä Kim Catrallia ei sen sijaan nähdä uusissa jaksoissa.

Catrallin puuttuminen kokoonpanosta käynnisti välittömästi spekulaatiot suosikkihahmo Samanthan kohtalosta, ja muun muassa People-lehdessä soviteltiin roolia jo näyttelijä Jennifer Coolidgelle, joka kuitenkin torppasi huhut.

Myös päähenkilö Carrie Bradshaw’n roolissa nähty Sarah Jessica Parker riensi kertomaan, ettei Catrallin puuttuminen tarkoita sitä, että hänet korvataan toisella näyttelijällä. 

– Emme ole luomassa neljättä hahmoa. Meillä on New Yorkin kaupunki upeana hahmona. Siinä tulee olemaan runsaasti mielenkiintoisia, uusia hahmoja, joista olemme hyvin innoissamme, hän sanoi Page Sixille.

Joissain fanien spekulaatioissa onkin jo pohdittu, onko Samantha kuollut. Nyt sarjan taustalla olevan HBO Maxin johdosta on kommentoitu asiaa ja katkaistu siivet huhuilta.

HBO Maxin johtajistoon kuuluva Casey Bloys sanoo TV Line -sivustolle, ettei tarkoituksena ole luoda uudelleen vanhaa sarjaa.

– Hahmot eivät elä uudestaan vuosiaan kolmekymppisinä. Tarina kertoo viisikymppisistä naisista, jotka käyvät läpi asioita, joita viisikymppisten elämään kuuluu, Bloys huomauttaa.

– Kuten oikeassakin elämässä, ihmisiä tulee ja lähtee elämästäsi. Ystävyyssuhteet hiipuvat ja uusia alkaa, hän puolestaan viittaa Samanthaan.

– Tarkoitus on kertoa rehellisesti, millaista on viisikymppisen naisen elämä New Yorkissa. Viisikymppisenä kaverit eivät välttämättä ole samoja kuin kolmekymppisenä.

Catrall on puhunut avoimesti viime vuosien aikana siitä, ettei hänellä ole kiinnostusta tai aikomusta olla mukana missään mahdollisissa tulevissa Sinkkuelämää-tuotannoissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja