Ensimmäiset kuvat julki: Sinkkuelämää-tähdet kuvaavat sarjaa 17 vuoden tauon jälkeen – näyttelijän muuttunut ulkonäkö sai fanit ällistymään

Ensimmäiset kuvat rakastetun Sinkkuelämää-sarjan jatko-osan kulisseista tulivat julki heinäkuussa. Yhden päätähden muuttunut ulkonäkö sai fanit ällistymään.

Siitä, kun jätimme jäähyväiset HBO:n rakastetulle Sinkkuelämää-sarjalle, on kulunut jo 17 vuotta. Sarjaa seurasivat kaksi elokuvaa, joista viimeisimmän ilmestymisestä on siitäkin vierähtänyt jo yli kymmenen vuotta.

Fanien riemuksi Carrien (Sarah Jessica Parker), Mirandan (Cynthia Nixon) ja Charlotten (Kristin Davis) tarina saa jatkoa uudessa And Just Like That -sarjassa. Ensimmäiset kuvat sarjan kulisseista julkistettiin heinäkuussa.

Alkuperäissarjassa naisten roolihahmot olivat kolmekymppisiä ja etsivät rakkautta New Yorkin upeissa maisemissa. Uutuussarjassa naiset nähdään viisikymppisinä.

Ensimmäiset kuvat sarjan kulisseista paljastavat, että Sarah Jessica Parkerin hahmo Carrie ei ole luopunut pitkistä, tummanvaaleista kutreistaan. Sen sijaan punapäänä sekä sarjassa että elokuvissa nähty Cynthia Nixonin näyttelemä Miranda nähdään aiemmasta poiketen lähes platinanvaaleana. 

Kristin Davisin roolihahmon Charlotte ei ole vaihtanut hiustyyliään, mutta The Sunin mukaan hän vaikuttaisi silti muuttuneen eniten. Lehden mukaan spekulaatiot Davisin kauneusleikkauksista alkoivat Twitterissä välittömästi, kun ensimmäiset maistiaiset saatiin nähtäville.

– Kristin Davisin kasvot ovat tunnistamattomat, eräs fani arvioi.

– Mitä ihmettä Kristin Davis on tehnyt kasvoilleen? toinenkin hämmästeli.

– Olen sanaton, kolmas komppasi.

Fanit ovat olleet harmissaan siitä, että tulevaisuudessa HBO Max -suoratoistopalvelussa nähtävästä sarjasta puuttuu Kim Cattrallin näyttelemä Samantha Jones. Sen sijaan mukana ovat Carrien suuri rakkaus Mr. Big (Chris Noth), kuten myös ex-kihlattu Aidan Shaw (John Corbett).

And Just Like That -sarjaa tullaan tekemään kymmenen osaa, mutta sitä, milloin jaksot saapuvat eetteriin ei ole vielä julkistettu.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat