Voisiko Kim Cattrall palata Sinkkuelämää-rooliinsa toisessa sarjassa? Fanien teorioissa on selkeää potentiaalia!

Samantha Jonesin roolihahmo istuisi hyvin myös Pariisiin sijoittuvaan sarjaan.

Cattrallin hahmon puuttumiseen pettyneet fanit ovat nyt nimittäin pyöritelleet jopa ihan uskottavan vaihtoehdon, miten Samantha voisi tehdä paluun Netflixin Emily in Paris -sarjassa.

Juttu sisältää paljastuksia Sinkkuelämää sarjan jatko-osasta And Just Like That... sekä Emily in Paris -sarjan toisesta tuotantokaudesta.

Useita järkeenkäypiä teorioita

Näyttelijä Lily Collinsin tähdittämästä Emily in Paris -sarjasta julkaistiin juuri toinen kausi, mutta fanien spekulaatioiden mukaan Kim Cattrallin Samanthan rooli istuisi sarjan kolmannelle kaudelle kuin nenä päähän.

Sekä Sinkkuelämää että Emily in Paris ovat kummatkin tv-tuottaja Darren Starin luomuksia, jolloin hahmojen vierailu toisissa sarjoissa voisi periaatteessa olla mahdollista.

Collinsin Emily-hahmo on Cattrallin Samanthan tavoin markkinointialalla ja Samantha työskentelee Sinkkuelämää-sarjan jatko-osan mukaan parhaillaan Lontoossa, eli vain kivenheiton päässä Pariisista.

Eri teorioiden mukaan Samantha voisi hyvin olla Parisiin sijoittuvan sarjan kolmannella kaudella esimerkiksi Emilyn uusi pomo.

– Katsoisin sadan prosentin varmuudella kun Samantha yrittää sietää Emilyä, eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti.

Toisen teorian mukaan Emily saattaisi lähteä sarjan kolmannella kaudella itse Lontooseen brittiläisen rakkaudenkohteensa perässä, missä hänen ja Samanthan tiet saattaisivat ristetä keskenään.

Kuka tietää, Emily saattaisi päätyä jopa työskentelemään Samanta Jones PR -yritykseen!

Zilleniaalien oma Sinkkuelämää

Emily in Paris -sarjan on sanottu jopa muistuttavan Sinkkuelämää--sarjan ensimmäisiä kausia. Kepeä ja muotiin keskittyvä sarja voisikin olla täydellinen paikka Kim Cattrallille palata rooliinsa.

– Emily in Paris on Sinkkuelämää zilleniaaleille (z-sukupolven edustajille). Se on ihan hölynpölyä. Muoti on samanaikaisesti tavoitteellista ja järjetöntä. Kaikki ovat tarttuvalla tavalla kiimaisia. Kukaan ei tee yhtäkään järkevää päätöstä. He eivät todellakaan ole hyviä työssään. En voisi rakastaa sitä enempää, eräs katsoja hehkutti Twitterissä.

Cattrall on itsekin vihjaillut Instagramissa hieman Emily in Parisin suuntaan kun jakoi Instagram-tililleen kuvan Patricia Fieldin kanssa, joka työskentelee parhaillaan sarjan vaatesuunnittelijana.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cattrall ei ole kuitenkaan itse kommentoinut huhuja mitenkään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja