Myntti siirtyy Tampere Unitediin

Jalkapallon miesten Ykkösessä pelaavan KPV:n puolustaja Henri Myntti on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Suomen mestaruuden voittaneen Tampere Unitedin kanssa.

24-vuotias, 198-senttinen ja 91-kiloinen Myntti on pelannut liigaa aiemmin FC Hämeenlinnan ja Pietarsaaren Jaron joukkueissa. Kaudella 2004 hän kävi Norjan Tromssassa hakemassa kansainvälistä kokemusta, mutta palasi vajaan vuoden kestäneen visiitin jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa Kokkolaan.

Henri Myntti on kolmannen polven maajoukkue- ja SM-pelaaja, sillä hänen isoisänsä Stig-Göran Myntti pelasi aikanaan 60 A-maaottelua ja isänsä Kenth Myntin tilillä on kolme nuorten ja kolme poikien maaottelua. Henri Myntti on pelannut 12 nuorten ja 12 poikien ottelua Suomen joukkueessa.

- Tampere United oli minulle Suomessa ilman muuta paras vaihtoehto. Mikä voisi olla sen kovempi haaste kuin siirtyä Suomen mestarin riveihin? Tavoitteenani on päästä uudelleen maailmalle ja siinäkin mielessä United on loistava vaihtoehto. Pääseehän mestarijoukkue automaattisesti Mestarien liigan karsintoihin, Myntti toteaa.

Ensimmäisenä tavoitteena Myntillä on pelipaikan valtaaminen Unitedin puolustuksesta.

- Kilpailu on varmasti kovaa, mutta omasta tekemisestähän kaikki on kiinni. Lähden tappelemaan tiukasti peliajasta tamperelaisjoukkueessa, Myntti lupaa.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat