Mainos

Murtoja taloihin jopa päivisin – oletko nähnyt tätä autoa?

Poliisi kaipaa havaintoja autosta, joka on todennäköisesti toiminut kulkuvälineenä laajassa asuntomurtosarjassa Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa.

Satakunnan ja Varsinais-Suomen poliisilaitokset tutkivat yhteistyössä toukokuun aikana tapahtunutta laajaa asuntomurtosarjaa, johon kaivataan silminnäkijähavaintoja sekä todennäköisestä tekoautosta että sillä liikkuneita ulkomaalaisista miehistä.

Ammattimaisesti toimineet tekijät ovat liikkuneet aktiivisesti päivittäin Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella ja murtautuneet sekä päiväsaikaan että öisin.pääasiassa omakoti- ja rivitaloasuntoihin.

Samoja tekijöitä on yhdistetty useisiin ainakin Turussa, Naantalissa, Uudessakaupungissa, Loimaalla ja Rauman seudulla tapahtuneisiin törkeisiin varkauksiin, joissa on anastettu pääsääntöisesti rahaa, koruja tai muuta helposti mukaan otettavaa arvotavaraa.

Satakunnan käräoikeus on poliisin esityksestä vanginnut kaksi tekoon epäiltyä ulkomaalaista miestä.

Epäillyt ovat liikkuneet vajaan kuukauden ajan Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella kuvassa näkyvällä tummansinisellä Volvo V40 -henkilöautolla, joka on ollut ulkomaan rekisterissä.

Poliisi pyytää tietoa havainnoista muun muassa maaseudulla ja rannikkoseudun teillä kierrelleestä autosta ja siihen liittyvistä henkilöistä.

Havainnoista voi soittaa lähimmälle poliisille tai tutkintaa varten perustettuun vihjepuhelimeen numeroon 050-4562 200.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.