Muodin huipulle tietokonepelin avulla

Pelibisneksessä pohditaan miten tytöt ja nuoret naiset saataisiin mukaan pelien ihmeelliseen maailmaan. Nyt nousussa ovat muun muassa muotiin liittyvät pelit.

Maaliskuussa julkaistaan Muodin huipulle -televisio-ohjelman innoittama peli. Pelaajat suunnittelevat vaatteita, kampauksia ja meikkejä. Luomukset esitellään muotinäytöksessä ja pelaaja voi myös pelata mallia. Muodin huipulle -peli on suunniteltu alle 12-vuotiaille, mutta sen uskotaan kiinnostavan vanhempiakin pelaajia ja tv-sarjan faneja.

Nintendon Style Savvy -pelissä pelaajat puolestaan pitävät yllä vaatekauppaa. Peliin voi ladata uusia asukokonaisuuksia tunnetuilta suunnittelijoilta, kuten esimerkiksi Beyoncélta. Muotipeleille näyttää olevan kysyntää, sillä Style Savvy -peliä ostettiin tammikuussa Yhdysvalloissa yli 400 000 kappaletta, kertoo Yle.

– Nuoret naiset ovat koko ajan kasvava pelaajaryhmä, mutta meillä ei ole ollut tarjota heille sopivia pelejä. Wii Fit -pelin suosio on esimerkiksi osoittanut, että halukkaita naispelaajia kyllä löytyy paljon, sanoo Atarin varapääjohtajan Jonathan Anastas Ylelle.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Yle

Lue myös:

    Uusimmat