Muodin huipulle -Linda: Perhe on kärsinyt

Muodin huipulle -finaalissa kohtaavat Linda, Jussi ja Leni. Linda myöntää, että on käyttänyt kaksi kuukautta lähes kokonaan mallistonsa parissa. – Perhe on vähän kärsinyt, hän harmittelee.

Muodin huipulle -Linda on paiskinut töitä yötä myöten finaalimallistonsa parissa.

– Olen todella keskittyneesti tehnyt mallistoa. On ollut hyviä ja huonoja päiviä, hän sanoo.

Hankalinta projektissa on ollut perhe-elämän, töiden ja Muodin huipulle -malliston yhdistäminen.

– Myös ajanhallinnan käyttöön ja pään kasassa pitämiseen on täytynyt kiinnittää huomiota. Tässä on sairasteltu ja on ollut kaikenlaista, mutta nyt pitää keskittyä vain tähän hommaan, hän huomauttaa.

– Perhe on vähän kärsinyt. Poika on ollut pahoillaan sitä, että en ole ehtinyt viettää paljon aikaa perheen kanssa. Myös mies on jo vähän alkanut purra hammasta yhteen. Tämä on kuitenkin niin tärkeä juttu, että halusin paneutua tosissani tähän mallistoon ja tehdä parhaani, Linda kertoo.

Finaalissa Lindalta nähdään juhlava mallisto, jossa korostetaan kontrasteja.

– On sekä housuja että pitkiä pukuja. Ei ole hirveästi välimuotoja. Tällainen tilaisuus tulee vain kerran elämässä, joten halusin tehdä juhlavan malliston. Normaalisti teen käyttövaatteita, mutta nyt halusin tehdä jotain erilaista, vähän sellaisia spesiaalijuttuja, hän paljastaa.

Muodin huipulle -finaali MTV3-kanavalla tiistaina 10. toukokuuta kello 20.00. Uusinta AVA-kanavalla keskiviikkona kello 20.00.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja