Muodin huipulle -finaaliliput on arvottu, katso voittajat!

Muodin huipulle -sivuilla on ollut käynnissä kilpailu, jossa palkintona oli liput finaalicatwalkin kuvauksiin. Kilpailuun osallistujilta kysyttiin, minkälaisen tehtävän he haluaisivat ohjelmassa nähdä.

Muodin huipulle -finaalikilpailu keräsi osallistujia yli 1000. Kilpailulomakkeessa heiltä kysyttiin, minkälaisen tehtävän he haluaisivat suunnittelijoille antaa. Tässä kilpailuvastausten satoa!

Etenkin kierrätykseen ja kestävään kehitykseen liittyvät tehtävät saivat kannatusta.

– Mielenkiintoinen tehtävä olisi sellainen, jossa suunnittelijat vietäisiin kierrätyskeskukseen ja he saisivat sieltä valita materiaalinsa asuunsa. Kriteerinä olisi, että vähintään 40 prosenttia asusta täytyy valmistaa kierrätettävästä materiaalista. Hyviä esimerkkejä olisivat pullot tai sanomalehdet.

– Suunnittelijan tulisi tehdä suunnittelijan päällä olevista vaatteista uusi asu mallille. Asun tulee kertoa sanoma suunnittelijasta, esimerkiksi mitä hän on arjessa.

Osa osallistujia toivoi näkevänsä ruudussa glamouria ja säihkyvää juhlapukeutumista.

– Haluaisin, että kilpailijat joutuisivat tekemään iltapuvun, joka olisi sopiva Oscar-gaalaan. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten kilpailijat saisivat iltapuvun näyttämään upealta, mutta myös erikoiselta!

Eräs kilpailuun vastanneista toivoi, että suunnittelijoiden tulisi luoda vaate kokonaan karkeista. Myös muita materiaaliehdotuksia heitettiin ilmaan.

– Suunnittelijoiden tulisi tehdä asu jossa ainakin kolmasosa olisi valmistettu koruista. Se, joka on käyttänyt koruja kekseliäimmin, olisi voittaja.

Jotkut vastaajat toivoivat, että suunnittelijoiden tulisi luoda asu jollekin tietylle henkilölle.

– Räväkkä asu rock-yhtyeen jäsenelle!

– Tehtävänä olisi suunnitella vaate kanssakilpailijalle tämän luonnetta ja persoonaa kuvastaen sekä tietysti hänen mittojensa mukaisesti.

– Jokaiselle annettaisiin joku kuuluisa muoti-ikoni tai näyttelijä, ja hänen tyylinsä pitäisi tehdä oman näköiseksi.

– Miss Suomelle jollain tavalla suomalaisuutta kuvastava iltapuku Miss Universum -kilpailuun.

Kilpailuun osallistujien kesken arvottiin kaksi kahden lippupakettia finaalijakson kuvauksiin. Voittajiksi selviytyivät Tiina Nurmi Espoosta ja Milla Suvikas Helsingistä. Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Kiitos osallistumisesta!

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Uusinta AVA-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja