Mainos

Mummolan jälkkärimunakas

4 annosta

  • 4 munaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 tl kardemummaa
  • 4 rkl maitoa
  • 2 tl voita
  • Marjahilloa tai tuoreita marjoja
  • Tomusokeria

Keltuaiset, sokeri, kardemumma ja maito vatkataan. Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi ja lisätään varovasti sekoittaen keltuaisvaahtoon. Seos paistetaan voissa pannulla. Kun munakas on kauniin kullanruskea alapuolelta, se on valmis.

Munakas kaadetaan kuumennetulle tarjoiluvadille. Hillo levitetään päälle raidoiksi tai munakas koristellaan tuoreilla marjoilla. Pinnalle sirotellaan tomusokeria, tarjoillaan heti lämpimänä.

"Lapsuuden herkku tuli tutuksi mummolassa. Olen nyt itse mummo ja laitan herkkua lastenlapsilleni. Nopea valmistaa, tarveaineet aina kotona."

Resepti: Liisa Jaskari

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.