Mainos

MTV3:n nettitarjonta lisääntyy

MTV3 aikoo vuodenvaihteen jälkeen lisätä Internet-sivuillensa entisestään tv-kanavan uutisia ja liikkuvaa kuvaa. Televisio-ohjelmisto ja Internet yhtyvät siten, että lähetyksiä voi valikoida tietoverkosta nähtäväksi silloin kuin se katsojalle sopii.

MTV3 panostaa nettiin ja mobiilipalveluihin perustamalla palvelujen kehittämiseksi erillisen multimediatoimituksen. Uutisten, ajankohtaisohjelmien ja urheilukoosteiden lisäksi kanavan omasta draamatuotannosta Internetiin on kaavailtu esimerkiksi Salatut elämät -sarjan käänne- ja kohokohtia.

-Tarkoitus on asentaa Internetiin se aineisto, johon meillä on oikeudet, kertoo päätoimittaja Tomi Lindblom MTV3:sta. Ally McBealiä tai Simpsoneita ei kannata haikailla Internet-lähetyksiin. Hankkeen ulkopuolelle jäävät juuri ulkomaiset sarjat, sillä kansainväliset viihdejätit kuten Fox ja Warner varjelevat menestystuotteitaan laittoman kopioinnin vaaroilta.

Uutisia myös kännyköihin

Alma Median omistama MTV3 perusti Internet-sivustonsa viisi vuotta sitten. Taloustutkimuksen tuoreimman mittauksen mukaan sivuilla käy keskimäärin 250000 eri käyttäjää viikossa. MTV3:n mukaan vierailukäynnit ovat kasvaneet vuoden takaisesta lähes 70 prosenttia. Käyttäjät etsivät Maikkarin sivuilta eniten uutisia, urheilua ja tietoja tv-ohjelmista. Sivuille on asennettu uusia palstoja ja osioita miltei viikottain. Avaussivulta ryöpsähtävä linkkien ja mainosten kirjo suorastaan hengästyttää käyttäjän.

-Olemme tietyiltä osin ehkä kasvaneetkin "liian suureksi". Etusivu onkin uusimisen tarpeessa, myöntää päätoimittaja Lindblom. MTV3 Internetin suosittuja uutuustuotteita ovat naisille suunnattu elämäntapasivusto Naiset ja parinhakupalvelu SeOikea.

Vuodenvaihteen jälkeen MTV3 Internet aikoo tuottaa yhä enemmän uutisaineistoa matkapuhelimiin ja kannettaviin päätelaitteisiin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.