Mainos

MTV3-kanavalle Survivor-ohjelma

Maailmalla suositut selviytymisohjelmat saapuvat Suomeen, kun MTV3-kanavalla aloittaa 14. huhtikuuta australialainen Survivor - Selviytyjät sarja. Kesällä MTV3 aloittaa oman, samantyyppisen suomalaisen sarjan.

Tulisitko sinä toimeen autiolla saarella?

Huhtikuussa Suomessa alkava australialainen Selviytyjät-sarja on rikkonut useita katsojaennätyksiä. Sen on nähnyt kaikkiaan jo yli 45 miljoonaa katsojaa ympäri maailman. Ohjelmassa viedään kuusitoista uhkarohkeaa kilpailijaa Australian takamaille, jossa heidän tulee pärjätä hengissä äärimmäisen rankoissa olosuhteissa. Liskot, myrkkykäärmeet, krokotiilit ja vaativa sää eivät ole ainoita, jotka uhkaavat kisailijoita.

Ohjelman koka jakson lopussa kokoontuu heimoneuvosto valitsemaan yhden kilpailijan, joka joutuu pelistä pois. Sama toistuu jakso jaksolta, kunnes jäljellä on enää kaksi kilpailijaa. Kaksi jäljelle jäänyttä kisaavat miljoonan dollarin rahapalkinnosta. Voitosta päättävässä raadissa istuvat aiemmin kisasta pudonneet. Selviytyjät alkaa lauantaina 14.4. klo 22.30. Sarjaa esitetään lauantaisin klo 22.30 ja sunnuntaisin klo 21.05.

Ensimmäinen kotimaista tuotantoa oleva selviytymiskisa, Suuri seikkailu, nähdään MTV3-kanavalla kesäkuussa. Ohjelman yksityiskohtia ei ole vielä julkistettu, mutta perusperiaate on sama: joukko ihmisiä viedään vaikeisiin olosuhteisiin ja he joutuvat kilpailemaan siitä, kuka kisan voittaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.