Mainos

MTV3 juhlii Prinsessahäitä suorassa lähetyksessä

MTV3 on mukana Ruotsin kruununprinsessan Victorian ja hänen sulhasensa Daniel Westlingin häissä Tukholmassa. Juhlahumua seurataan rennolla otteella, uusin asiantuntijoin.

Ruotsissa tapahtumaa selostavat Huomenta Suomen Sanna Kiiski ja kirjeenvaihtaja Kari Lumikero. Kommentaattorina toimii muotisuunnittelija Tiia Vanhatapio.

Siinä missä Kari Lumikero oli paikalla jo kun Kaarle Kustaa ja Silvia menivät naimisiin, on tämä Sanna Kiiskelle ensimmäinen kerta kuninkaallisten häiden selostajana.

- Tämä on yksi hienoimmista työtehtävistä ikinä, Kiiski hehkuttaa.

Tiia Vanhatapio odottaa mielenkiinnolla juhlavieraiden pukuvalintoja.

- Toivottavasti nähdään paljon kauniita hattuja ja nuorekkaita asuja. Olisi hienoa jos presidentti Tarja Halonenkin valitsisi nyt keveän linjan.

Hääseurueen ja muun juhlakansan liikkeitä Tukholman kaduilla puolestaan seuraa Kymmenen uutisten kevennyksistä tuttu Mika Tommola. Tommola suuntaa Tukholmaan laivalla yhdessä intohimoisimpien Victoria-fanien kanssa.

Helsingin studiosta kommentointiin osallistuvat romantikoksi itseään kutsuva Roman Schatz, suurlähettilään vaimona juhlaetiketteihin perehtynyt Janina Vilén sekä Meidän häät -ohjelmasta tuttu Lola Wallinkoski.

Prinsessahäät suorana lähetyksenä lauantaina 19.6. alkaen klo 16.00

Lue erikoissivuiltamme kaikki häihin liittyvät jutut

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.