Mainos

Mtv3.fi noussut Suomen ykköseksi

Mtv3.fin suosituimpia sivuosioita ovat uutis-, urheilu-, viihde- ja TV-ohjelmasivut.

MTV3:n Internet-sivusto mtv3.fi on noussut Suomen suosituimmaksi nettipalveluksi. MTV3 Internet ohitti pitkään ykkösenä pysyneen Microsoftin msn.fi-sivuston elokuussa ja on pitänyt kärkipaikkansa jo neljänä peräkkäisenä viikkona. Maikkarin netissä oli viime viikolla 1,23 miljoonaa eri kävijää.

Mtv3.fin suosituimpia sivuosioita ovat uutis-, urheilu-, viihde- ja TV-ohjelmasivut. Helmi-sivusto on Suomen suosituin naisille tarkoitettu Internet-palvelu. Elokuun 2007 aikana Maikkarin netti-tv:ssä käynnistettiin yli 6 miljoonaa videoklippiä.

- Vuoden 2007 aikana olemme uudistaneet sivustoamme etenkin etusivun ja viihdeuutisten osalta, kertoo Online Median kanavajohtaja Carina Stenvall. Etusivua toimitetaan huomattavasti aikaisempaa dynaamisemmin, ja viihdesivusto on uuden panostuksen myötä lyönyt nopeasti aiemmat ennätyksensä.

Myös perinteiset uutiset ovat pitäneet pintansa.

- Vuoden aikana meidän nettiuutisten kävijämäärät ovat lisääntyneet 45 prosenttia. Eli kyllä se varmaan kertoo siitä, että kun jossakin jotain tapahtuu, kotimaassa tai ulkomailla niin kyllä netin käyttäjät tietävät, että Maikkarin sivuilta ne uutiset löytyvät nopeasti, luotettavasti ja kattavasti, multimediatuottaja Ulla Rannikko kertoo.

MTV3 Internet on perustettu vuonna 1995.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.