Mainos

Joulun menoliikenne sujui vilkaana: Yksi loukkaantui vakavasti törmäyksessä Pöytyällä

Joulun menoliikenne on vilkkaimmillaan tänään iltapäivästä lähtien. MTV Uutiset seuraa teiden tapahtumia reaaliajassa. Viimeisimmät sää-, liikenne- ja onnettomuustiedot löydät tästä artikkelista.

20:30: Kolme henkilöautoa kolaroi illansuussa Pöytyällä Kantatie 41:llä. Pelastuslaitoksesta kerrottiin, että etelästä tullut henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevalle kaistalle ja törmäsi kahteen pohjoisesta tulleeseen autoon. Etelästä tulleen auton kuljettaja loukkaantui vakavasti, kahden muun auton kuljettajat lievemmin

17.57: Joulun menoliikenne on sujunut erittäin hyvin, kerrotaan Liikennevirastosta. Kello viiden maissa iltapäivällä Helsingistä tien päälle lähtevien autojen määrä oli jo laskussa, eikä pääteillä ole ollut juuri lainkaan ruuhkia.

Keli on ollut hyvä, ja isoilta onnettomuuksilta on vältytty. Lisäksi joulun menoliikenteen ennustetaan jakaantuvan tänä vuonna kahdelle päivällä eli perjantaille ja lauantaille. Jonkun verran autoja on liikenteessä vielä sunnuntainakin eli jouluaattona, Liikennevirastosta kerrotaan.

17.44: Nelostiellä Jyväskylän pohjoispuolella Kirrissä on tapahtunut kolmen auton ketjukolari. Pelastuslaitoksen mukaan kolme ihmistä sai turmassa lieviä vammoja. Yksi autoista kääntyi törmäyksen vuoksi katolleen.

Onnettomuuden takia liikenne pohjoiseen oli jonkin aikaa poikki, mutta yksi ajokaista on saatu nyt käyttöön ja liikenne kulkemaan. Tien raivaus kestää noin tunnin, arvioi päivystävä palomestari.

17.16: Kaksi henkilöautoa kolaroivat Mikkelin Kaituentiellä. Toisessa autossa oli kaksi matkustajaa, toisessa seitsemän. Kolme henkilöä loukkaantui onnettomuudessa lievästi. Molemmat autot vaurioituivat pahoin. 

15.33: Kehä I:llä sattunut neljän henkilöauton peräänajo. Henkilövahingoilta vältyttiin.

11.50: Helsingin sisääntuloväylillä on tapahtunut aamupäivällä useita liikenneonnettomuuksia. Pelastuslaitoksen mukaan kyse on ainakin ulosajoista, jotka ovat voineet johtua liukkaudesta. Palomestari Vesa Hyvönen arvioi, että nollan paikkeilla oleva lämpötila on tehnyt ajokelin liukkaaksi. Poliisi on kehottanut autoilijoita varovaisuuteen liikenteessä.

11.09: Helsingin poliisista muistutetaan, että autoillessa kannattaa pitää mukana maltti, pitää huolta turvaväleistä ja pitää riittävästi taukoja vireystilan ylläpitämiseksi. Myös auton kunto rengaspaineista lähtien kannattaa tarkistaa ennen liikkeelle lähtöä. Lue lisää täältä.

9.40: Liikenneviraston tieliikennekeskuksesta kerrotaan, että teille ei ole aamun aikana ei ole muodostunut ruuhkia. Liikenne näyttäisi tällä hetkellä sujuvan hyvin ja joustavasti, ja normaaliin tilanteeseen verrattuna työmatkaliikennettä on jopa tavallista vähemmän. Tieliikennekeskuksen tietoon ei ole toistaiseksi tullut suurempia onnettomuuksia. 

8.33: Viimeisimmän sääennusteen mukaan matkaa tehdään tänään koko maassa hyvässä talvikelissä ja pikku pakkasessa. Paikkakuntakohtaista ajokeliä voi arvoida MTV:n sääsivuilta löytyvien kelikameroiden avulla. Näet oman paikkakuntasi kelikamerat kirjoittamalla paikkakunnan nimen sivun ylälaidasta löytyvään hakupalkkiin.

0:52

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.