Mainos

MTV seurasi liikennettä: Pelti rytisi ympäri Suomen – "Onni onnettomuudessa!"

Tänään vallitsee huono ajokeli koko maassa. Sään lauhtuminen on tehnyt tien pinnoista liukkaita, ja pöllyävä lumi vaikeuttaa ajamista.

23:25 Live-seuranta päättyy. 

22:00 Suuremmalta kolarisumalta ja isommilta turmilta on vältytty vaikeista sääolosuhteista huolimatta. Junien kulkutiedot kannattaa yhä tarkistaa kaiken varalta VR:n sivuilta, vaikkakin kaukoliikennekin alkaa vähitellen elpyä. Lähijunat kulkivat aikataulussaan jo aiemmin tänään. Huomenna sunnuntaina taajamajunavuorot korvataan linja-autoin Hangon ja Karjaan välillä teknisen vian vuoksi, VR kertoo. Korvaavat kuljetukset lähtevät rautatieasemilta.

19:06 Liikennevirastosta kerrotaan MTV Uutisille, että päivä on sujunut yllättävän hyvin ja kolarisumalta on vältytty. Vaihtuvat nopeusrajoitukset on pidetty vähän alempina. Liikennepäivystäjä Outi Seppälän mukaan oli onni onnettomuudessa oli, että vaikeat sääolosuhteet osuivat lauantaille.

1:26

16:05 Oulun hätäkeskuksen mukaan auto oli pudonnut veteen, mutta henkilövahinkoja ei ollut syntynyt. Tapaus sattui Kempeleessä. 

14:04 Savonlinnassa tapahtui kahden auton kolari parkkipaikan läheisyydessä. Pelastuslaitoksen mukaan kyseessä oli kylkikolari, jossa autoilla oli hiljainen vauhti. 

Osallisena oli neljä ihmistä, joista kaksi vietiin tarkastukseen. Pelastuslaitos hinasi ajoneuvot pois paikalta. 

13:36

Lumipyry vaikeuttaa liikkumista myös ulkomailla. Istanbulin lentokentällä useat lennot on peruttu lumisateen takia. 

13:09

Valtatie 5:llä on tapahtunut liikenneonnettomuus, johon on lähetetty paikalle useita pelastuslaitoksenyksiköitä. 

Onnettomuus tapahtui Kuopion pohjoispuolella. Siinä ei sattunut henkilövahinkoja, ja autot pystyivät jatkamaan eteenpäin omin avuin. Liikenne kulkee paikalla normaalisti. 

Myös Lappeenrannassa on sattunut pelastuslaitoksen ensitietojen mukaan liikenneonnettomuus. 

13:03

Janakkalassa on sattunut kaksi kolaria samassa paikassa. Ensimmäisessä oli osallisena kaksi autoa ja toisessa kolme. 

– Täällä sataa lunta ja tienhoito ei ole pystynyt tekemään oikein mitään, pakkanenkin on vielä kova. Hyvä talvinen ajokeli, mutta vaatii äärimmäistä tarkkaavuutta ja ajonopeuden laskua, kertoo päivystävä palomestari Janakkalan kolaripaikalta lähtiessään Mika Koukku MTV Uutisille.

Juuassa puolestaan kahden henkilöauton kolarissa on loukkaantunut seitsemän ihmistä. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.